Πάτρα: Αγοράκι 3,5 ετών κατάπιε σκόνη πυροσβεστήρα όσο βρίσκονταν στον παιδικό σταθμό

Πάτρα: Αγοράκι 3,5 ετών Πάτρα: Αγοράκι 3,5 ετών

Άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας για το αγοράκι που κατάπιε τη σκόνη πυροσβεστήρα.

Από τον παιδικό σταθμό της Πάτρας, στο νοσοκομείο βρέθηκε ένα αγοράκι 3,5 χρόνων σήμερα το πρωί όταν οδηγημένο από την περιέργεια, πήρε άρχισε να περιεργάζεται έναν πυροσβεστήρια που βρισκόταν στον χώρο με αποτέλεσμα να λειτουργούσει ο μηχανισμός και να εισπνεύσει την σκόνη που υπήρχε σε αυτόν.

Όπως είναι φυσικό επικράτησε αναστάτωση, ενώ οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, οι οποίοι έσπευσαν στον χώρο. Ο μικρός αμέσως εξετάστηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το pelop.gr, η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ενώ τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το περιστατικό διερευνά η Αστυνομία.

#ΠΑΤΡΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ #ΠΑΙΔΙΚΟΣ_ΣΤΑΘΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.