Επίδοξοι «Σουμάχερ» οι Έλληνες: 6.000 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μία εβδομάδα

Επίδοξοι «Σουμάχερ» οι Επίδοξοι «Σουμάχερ» οι

Παρά τους ελέγχους που διεξάγει με αμείωτη ένταση η ΕΛ.ΑΣ., εκείνοι δεν δείχνουν να πτοούνται και να σηκώνουν το πόδι από το γκάζι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», το οποίο σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων σε όλη την επικράτεια, την προηγούμενη εβδομάδα (από 2 έως 8 Ιουλίου) διεξήχθησαν στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι.

Σε αυτούς συμμετείχαν 737 συνεργεία Τροχαίας τα οποία συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 17.454 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.898 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Οι περισσότερες παραβάσεις που αφορούν στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (702), των Σερρών (438), στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (420), στο οδικό δίκτυο της Πιερίας (280), του Κιλκίς (262) και της Θεσσαλονίκης (259).

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

e-max.it: your social media marketing partner

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    e-max.it: your social media marketing partner