Σάλος με το Google Maps: «Βαφτίζει» τα Ίμια τουρκικά νησιά (εικόνα)

Σάλος με το Google Maps: Σάλος με το Google Maps:

Σοκ προκαλεί η είδηση πως η Google αναφέρει στους χάρτες της την ελληνική δυτική Ίμια ως «Απελευθερωμένα Τουρκικά Νησιά Καρντάκ».

 

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει: Η ελληνική δυτική Ίμια εμφανίζεται ως «Απελευθερωμένα Τουρκικά Νησιά Καρντάκ» στην εφαρμογή της Google για τους χάρτες.

Όταν ο χρήστης περιηγείται στην εφαρμογή Google maps στην περιοχή των Ιμίων διαβάζει τα εξής:

Στην ανατολική Ίμια αναγράφεται στον χάρτη: «Ίμια (Ανατολικόν Ίμιον)».

Στη δυτική Ίμια: «Απελευθερωμένα Τουρκικά Νησιά Καρντάκ»

Πώς φαίνονται τα Ίμια στους χάρτες της Google

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 08 220540

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, το 2020 είχε πει: «Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ (Ίμια). Γιατί; Επειδή τηρήσαμε μία συγκεκριμένη στάση.

Δηλώσαμε ότι, εάν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν, τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε ότι, εάν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ίμια), δεν θα γίνει και από την πλευρά μας».

#ΙΜΙΑ #GOOGLE #GOOGLE_MAPS #ΠΡΟΚΛΗΣΗ #ΝΗΣΙΑ #ΕΛΛΗΝΙΚΑ_ΝΗΣΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.