Ώρα για ψώνια λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι!

Μπήκε ο Σεπτέμβριος, σύντομα ανοίγουν τα σχολεία και ξεκινούν τα ψώνια της επιστροφής στα σχολεία και μαζί φέρνουν άγχος στους περισσότερους γονείς. 

Όλοι έχουμε παιδικές αναμνήσεις από τα ψώνια της επιστροφής στο σχολείο, με μολύβια, γόμες με τη μυρωδιά των καινούργιων τετραδίων και τη χαρά της νέας τσάντας!

Βέβαια τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς αυτά τα ψώνια δίνουν άγχος στους περισσότερους γονείς καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Το γεγονός ότι δουλεύουμε πολύ και έχουμε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, το αδιαχώρητο που γίνεται τις πρώτες μέρες στα καταστήματα και κυρίως η οικονομική κρίση, συντελούν στο να έχει χαθεί η μαγεία που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια.

Το μυστικό όμως για έξυπνες αγορές «back to school» είναι απλό καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε τα ψώνια από το σπίτι σας.

Ξεχωρίσαμε τα παρακάτω eshops για τα υπέροχα και ξεχωριστά προϊόντα τους, για την εύκολη και ασφαλή αγορά καθώς και για την αισθητική που ξεχωρίζει! 

 

1. www.babyway.gr

Το babyway.gr αγαπά τα παιδιά και έχει αδυναμία σε ότι έχει σχέση με τη φροντίδα και την ψυχαγωγία τους.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε μία σειρά από προϊόντα που έχουν επιλεχθεί με προσοχή ένα προς ένα έχοντας γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, τα πρωτότυπα σχέδια, τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και την χρηστικότητά τους.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, τι πολυτιμότερο έχουμε, γι' αυτό τους αξίζει να τους προσφέρουμε το καλύτερο!

Υπέροχα σακίδια όπως το Navy Star για τον μικρό σας αστέρι ή για την μικρή σας γοργόνα και φυσικά ειδικά δοχεία για το φαγητό.

 

2. www.gift4season.com

Φέτος το gift4season.com έχει ότι χρειαστεί μια μανούλα και ένα παιδί για την νέα σχολική χρονιά.

Tσάντες νηπίου σε υπέροχα σχέδια, δοχεία φαγητού, παγούρια, μέχρι ομπρέλες και πορτοφολάκια από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία STEPHEN JOSEPH.

Επίσης υπάρχουν πολλές τσάντες δημοτικού και κασετίνες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και αρκετές τσάντες εφήβων από τις κορυφαίες μάρκες JWORLD, MAUI και NO FEAR. Υπάρχει ακόμα μεγάλη ποικιλία από είδη γραφής και σχεδίου, καθώς και μεγάλη γκάμα σε τετράδια μπλε και χρωματιστά από ελληνικές εταιρίες και σε αποκλειστικότητα της αμερικάνικης εταιρίας PAPER SOURCE.

 

3. www.gaitanaki.gr

Το ''Γαϊτανάκι'' ξεκίνησε το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο τον παιχνιδιών το μακρινό 1985. Αρχικά ήταν ένα μικρό μαγαζί που προσέφερε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα με ξεχωριστά παιχνίδια και δώρα.

Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν και άλλα ''γαϊτανάκια" και φυσικά gaitanaki.gr.

Φέτος συνοδεύει τους μικρούς του φίλους "Back to School" με τις πιο πρωτότυπες, ανατομικές & ελαφριές σχολικές τσάντες της αγοράς!

Εξοπλιστείτε για τη νέα σχολική χρονιά διαλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες σακίδια, τρόλεϋ, κασετίνες και ποικιλία πολλών ακόμα αξεσουάρ, πάντα με την εγγύηση ποιότητας "Γαϊτανάκι".

 

4. www.kidox.gr

Είστε έτοιμοι πραγματικά για το σχολείο;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kidox.gr θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την ασφαλή μεταφορά φαγητού και νερού.
Εξοπλιστείτε για το σχολείο συνδυάζοντας την ποιότητα με το στυλ!

Όπως στα περισσότερα πράγματα που έχουν σχέση με το φαγητό μας έτσι και εδώ η ποιότητα κατασκευής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στη διατροφική αξία των τροφών που μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε και τρώμε μέσα ή με αυτά αλλά και στην αντοχή του ίδιου του προϊόντος.
Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας από τις πιο αξιόλογες εταιρίες στον κόσμο, ελεγμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι μη τοξικά και ανακυκλώσιμα.
Στα παιδιά μας αξίζει το καλύτερο! Βγάλτε τα πλαστικά σκεύη από τη ζωή σας.

Ενημερωθείτε για τους κινδύνους που κρύβουν και αντικαταστήστε τα με ποιοτικά, πιστοποιημένα σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8.

 

5. www.tetragonobookstores.gr

Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο ιδρύθηκε τo 1991 με αγάπη για το βιβλίο και με όραμα: 

το Τετράγωνο να γίνει «το Βιβλιοπωλείο που κάθε γονιός θα ήθελε για το παιδί του», ένας χώρος πολιτισμού και άριστης, «ζεστής» εξυπηρέτησης που μπορεί κανείς να βρει όσα χρειάζεται σε προσγειωμένες τιμές.

Και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής ακολούθησε www.tetragonobookstores.gr.

 

 

Καλές αγορές!!!!

Και ο ενθουσιασμός στα μάτια των παιδιών σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί!!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.