Ένοχο μυστικό, ένα βιβλίο για μαμάδες!

Αν σας αρέσει να διαβάζετε ρομαντικά ιστορικά μυθιστορήματα ήρθε η ώρα να μάθετε για τα βιβλία Elxis των Εκδόσεων Διόπτρα.

To "Ένοχο Μυστικό” είναι η καλύτερη συντροφιά για το βραδάκι μετά από την κούραση της ημέρας! Διαβάζεται τόσο εύκολα, με μια ανάσα!

Οι περιπέτειες της οικογένειας Μάλορι συνεχίζονται, με αυτό το ενδέκατο βιβλίο της σειράς:

Ο Τζέιμς Μάλορι ανοίγει πανιά για την Αμερική προκειμένου να τιμήσει την υπόσχεση που έδωσε στους κουνιάδους του: η κόρη του Τζάκλιν θα κάνει το κοινωνικό ντεμπούτο της εκεί.

Μαζί της θα ταξιδέψει και η πρώτη της ξαδέλφη και καλύτερή της φίλη Τζούντιθ, έχοντας πείσει τους γονείς της να αναβάλει για μερικές εβδομάδες το δικό της ντεμπούτο στο Λονδίνο.

Ωστόσο, τα σχέδια της Τζούντιθ θα ανατραπούν όταν στο πλοίο έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα που στοιχειώνει για χρόνια τα όνειρά της.
Χωρίς να το γνωρίζουν, οι Μάλορι προσλαμβάνουν στο πλοίο τους τον ναύτη Νέιθαν Τρεμέιν, έναν λαθρέμπορο που προσπαθεί να γλιτώσει την αγχόνη.

Όμως η όμορφη Τζούντιθ Μάλορι θα του δημιουργήσει μπελάδες. Δίχως να ξέρει πώς, η πανέξυπνη κοπέλα γνωρίζει το μυστικό του – και τώρα τον εκβιάζει.

Και ενώ το πάθος φουντώνει, ο Νέιθαν θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κερδίσει την καρδιά της καθώς φοβάται ότι η αριστοκράτισσα καλλονή θέλει απλά να περάσει τον χρόνο της μαζί του…

Οι ιστορίες της Johanna Lindsey είναι τόσο αγαπητές, καθώς "δίνει" δύναμη στα χέρια μιας γυναίκας (της τότε εποχής), ανατρέποντας το σκηνικό που θέλει τον άντρα κυνηγό και τη γυναίκα θήραμα.

Έτσι όχι μόνο να διατηρεί το ενδιαφέρον προσφέροντάς κάτι έξω από το κλασσικό μοτίβο, αλλά τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση!

Πρόκειται για ένα βιβλίο φρέσκο και με ωραίους, αστείους, γεμάτο νεύρο διαλόγους, και με δύο χαρακτήρες, με τους οποίους μπορούμε εύκολα να ταυτιστούμε.

 

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχει γράψει βιβλία για τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας.

Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Άντερσον.

Τα περισσότερα βιβλία της Johanna Lindsey είναι στο Νο1 της λίστας best seller των New York Times και μπορείτε να τα διαβάσετε και σε e-book.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.