Βιβλία προετοιμασίας για το σχολείο από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Πλησιάζει ο καιρός που το παιδί θα ξεκινήσει το σχολείο. Είτε είναι ο Παιδικός σταθμός είτε το Δημοτικό η δοκιμασία της αλλαγής είναι ίδια.

Ο αποχωρισμός και η αγωνία για το άγνωστο καθιστά αυτή τη πρώτη μέρα σημαντική για το παιδί και όλη την οικογένεια. Είναι λοιπόν απαραίτητο να προετοιμάσουμε το παιδί για τη μέρα που σηματοδοτεί μια νέα περίοδο σε ένα καινούργιο μέρος με νέους ανθρώπους.

Διαβάστε του βιβλία που μιλούν για τη πρώτη μέρα στο σχολείο.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν τις νέες τους κυκλοφορίες:

Η παρέα στο Προνήπιο  - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού

 

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 5 ετών.
Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στο παιδικό σταθμό.
Το υλικό αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από τους γονείς, όσο και από εκπαιδευτικούς που εργάζονται με παιδιά αυτής της ηλικίας.

Η παρέα στο Προνήπιο - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού

 

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 5 ετών.
Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στο προνήπιο.
Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πρωτότυπα φύλλα εργασίας που καλύπτουν όλες τις εποχές του χρόνου και όλα τα γνωστικά πεδία και είναι σύμφωνα με τα σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα. 

Το Σχολείο πάει σχολείο - ADAM REX

Εικονογράφηση: Christian Robinson 

Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Ένα νεόκτιστο σχολείο ανοίγει διστακτικά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα παιδιά.

Είναι τόσα πολλά! Και κάνουν τόσο θόρυβο! Το Σχολείο δεν ξέρει τι να κάνει.

Μέχρι που συνειδητοποιεί πόσο τυχερό είναι…

Μια συγκινητική ιστορία για την ανασφάλεια που κρύβει κάθε νέο ξεκίνημα και τη χαρά τού να βρίσκεις τη θέση σου και να απολαμβάνεις αυτό που σου προσφέρεται, δοσμένη απρόσμενα!

Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο βραβευμένος συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου.

Ο συγγραφέας

Ο Adam Rex μεγάλωσε στο Φοίνιξ της Αριζόνας. Ως παιδί παρακολούθησε μαθήματα τέχνης προσπαθώντας να μάθει να σχεδιάζει καλύτερα και άρχισε να ζωγραφίζει όταν ήταν 11 ετών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας όπου και γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του. Είναι συγγραφέας πολλών παιδικών βιβλίων και έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις. Το Σχολείο πάει σχολείο ήταν στη λίστα με τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς της Washington Post και του Publishers Weekly. Περισσότερα για τον συγγραφέα στο www.adamrex.com

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.