"Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές" από τις εκδόσεις Μίνωας

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παιδιά έχουν ανάγκη την πειθαρχία. Αλλά πειθαρχία σημαίνει καθοδήγηση. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι τιμωρητική η καθοδήγησή μας.

Αν θέλεις το παιδί σου να δεχτεί την καθοδήγησή σου, πρέπει να διατηρήσεις μια θετική σχέση μαζί του. Σε κάποιους ακούγεται δύσκολο μέχρι εδώ, αλλά δεν είναι ανέφικτο.

Πώς μπορείτε να πειθαρχήσετε το παιδί σας χωρίς ξύλο και φωνές;

Αυτό το πρακτικό βιβλίο από τις εκδόσεις Μίνωας διδάσκει στους γονείς με απλό και άμεσο τρόπο πώς να διαχειριστούν τα πιο κοινά προβλήματα συμπεριφοράς της προσχολικής ηλικίας.

Από την επιθετικότητα και την αδελφική αντιζηλία, μέχρι την ακαταστασία και τα ψέματα, ο οδηγός αυτός προσφέρει με σαφήνεια απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές.

Παράλληλα περιγράφει τα βασικά λάθη των γονιών και προτείνει λύσεις για να μεγαλώσουν τα παιδιά με αγάπη που ξέρει να θέτει όρια.


Με όπλο την υπομονή και τη σιγουριά που προσφέρει η γνώση, οι γονείς μπορούν να διδάξουν τη σωστή συμπεριφορά στα παιδιά τους και να απολαύσουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Γιατί πειθαρχία σημαίνει διδασκαλία και όχι τιμωρία.

Συγγραφείς: Τζέρρυ Γουάικοφ και Μπάρμπαρα Γιούνελ

«Είναι το κατάλληλο βιβλίο για γονείς. Περιγράφει πώς η πειθαρχία θα πρέπει να πηγάζει μέσα από τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης γονιού και παιδιού».

Ρίτσαρντ Στόλεϊ, σύμβουλος έκδοσης Time Inc.

«Εξαιρετικό! Όχι μόνο προσφέρει πρακτικές συμβουλές για κάθε πρόβλημα συμπεριφοράς και πειθαρχίας των παιδιών, αλλά διδάσκει τους γονείς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποτρέψουν τις συγκρούσεις».

Σου Έλεν Φράιντ, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Πρόληψη της Παιδικής Κακοποίησης

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.