Το κρυφό πάθος της Μιράντα, από τις Εκδόσεις Elxis

Μετά από επτά βιβλία γεμάτα με περιπέτειες, έρωτα και πολλούς Μπρίτζερτον, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε την Οικογένεια Μπέβελστοκ και το "Το κρυφό πάθος της Μιράντας" από την σειρά Elxis των Εκδόσεων Διόπτρα.

Στην ηλικία των δέκα ετών, η Μιράντα Τσίβερ δεν έδειχνε καθόλου σημάδια ότι θα γινόταν κάποια μέρα καλλονή.
Ακόμα και η ίδια είχε αποδεχτεί το γεγονός ότι, αν και ήταν κόρη βαρόνου, θα δυσκολευόταν να βρει σύζυγο – μέχρι το απόγευμα που ο όμορφος υποκόμης Τέρνερ φίλησε το χέρι της και της υποσχέθηκε ότι μια μέρα θα μεγάλωνε και θα γινόταν μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα. Και ακόμα και στην ηλικία των δέκα ετών, η Μιράντα ήξερε ότι θα τον αγαπούσε για πάντα. Σήμερα ερωτεύτηκα! έγραψε στο ημερολόγιό της.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν σκληρά για τον Τέρνερ και τον μετέτρεψαν σε έναν μοναχικό, πικρόχολο άντρα, συντετριμμένο από μια μεγάλη απώλεια.

Αλλά η Μιράντα δεν ξέχασε ποτέ αυτό που είχε γράψει στο χαρτί τότε που ήταν ακόμα παιδί – και όταν οι δρόμοι τους ξανασυναντιούνται εννέα χρόνια αργότερα, εκείνη δεν σκοπεύει να επιτρέψει στην αγάπη που ήταν το πεπρωμένο της να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια της...

Αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο βιβλίο και το κάνει τόσο υπέροχο είναι η ιστορία αγάπης των πρωταγωνιστών αλλά και η έξοχη σκιαγράφηση των χαρακτήρων τους.

Σε παίρνει από το χέρι, και να σε οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο, μια άλλη εποχή, με καλούς τρόπους και χορούς και λαμπερά φορέματα, όπου οι αμετανόητοι εργένηδες και γόηδες καταλήγουν να δίνουν την καρδιά τους στα έξυπνα κορίτσια, σε εκείνα που δεν ξεχωρίζουν με την εκτυφλωτική ομορφιά τους, αλλά καταφέρνουν να τους προκαλούν και τους κρατούν σε εγρήγορση με το πνεύμα τους.

Βραβευμένο με το RITA award!

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί όχι μόνο από τις φανατικές αναγνώστριες της Julia Quinn, αλλά και απ’ όλες όσες αγαπούν το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος και λατρεύουν να χάνονται στον χώρο και τον χρόνο μέσα από τις σελίδες ενός πραγματικά καλού βιβλίου. Με το ταλέντο και την φαντασία της, μας μεταφέρει σε ιστορίες που ξεχωρίζουν με τη δυναμική τους, την εξέλιξή τους και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ’ αυτές. 

Julia Quinn
Η Julia Quinn, πρώτη στην κατάταξη των πιο ευπώλητων συγγραφέων στους New York Times, λατρεύει να καταρρίπτει τον μύθο ότι οι έξυπνες γυναίκες δεν διαβάζουν (ή δεν γράφουν) ρομαντικά μυθιστορήματα. Μάλιστα, το 2001 τον κατέρριψε εντυπωσιακά, με την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, απ’ όπου αποχώρησε με 79.000 δολάρια σε τζάκποτ. Υστερούσε όντως σε γνώσεις όσον αφορά το μπέιζμπολ, τη μουσική κάντρι και τα λούτρινα παιχνίδια, αλλά δηλώνει περήφανη που διέπρεψε στον τομέα βρετανική λογοτεχνία, απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις ιστορίας και γεωγραφίας και γνώριζε ότι υπήρχε κάποιος Ντα Βίντσι πριν από τον ομώνυμο κώδικα. Το 2010 η Julia Quinn κέρδισε το τρίτο της Βραβείο RITA μέσα σε μια τετραετία και είναι ένα από τα μόλις δεκαέξι μέλη του Hall of Fame των Συγγραφέων Ρομαντικών Μυθιστορημάτων της Αμερικής. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες και σήμερα ζει με την οικογένειά της στις βορειοδυτικές πολιτείες της Αμερικής. Από τις Εκδόσεις Elxis κυκλοφορούν τα βιβλία της Ο Δούκας κι Εκείνη, Ο Ιππότης που Αγάπησε, Παραμυθένια Πρόταση, Ο Ρομαντικός Κύριος Μπρίτζερτον, Αιώνια Δικός σου και Μαγεμένη Καρδιά. www.juliaquinn.com

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.