Έπειτα ήρθες εσύ...

Στις Εκδόσεις Elxis, υποδεχόμαστε τη συγγραφέα Lisa Kleypas με τον τίτλο Έπειτα ήρθες εσύ....

Καλώς ορίσατε στην λέσχη του Κρέιβεν!

Μία γυναίκα με ένα μυστικό… Ένας άντρας που θα κάνει τα πάντα για να γίνει δική του…

Μια ακόμα φορά οι Εκδόσεις Elxis θα μας ταξιδέψουν στο Λονδίνο του 1820 και θα ζήσουμε από κοντά ένα μεγάλο έρωτα! 

Έπειτα ήρθες εσύ...

Η όμορφη, απερίσκεπτη Λίλι Λόσον ταράζει τα νερά της λονδρέζικης αριστοκρατίας με τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της και είναι έτοιμη να παραβεί οποιονδήποτε κανόνα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της… 

Είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τον γάμο της μικρότερης αδερφής της με τον Άλεξ Γούλβερτον, έναν γοητευτικό αλαζόνα λόρδο που έχει ορκιστεί να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά, αφού έχασε με τραγικό τρόπο την πρώτη αγάπη του…

Ο Άλεξ και η Λίλι, προσπαθώντας να ξορκίσουν τις άσχημες αναμνήσεις τους, συγκρούονται με πάθος στη λέσχη των Κρέιβεν.

Εκείνος γίνεται έξαλλος μ’ αυτή τη γυναίκα-πειρασμό και προσπαθεί να δαμάσει την πεισματάρα καρδιά της. Όταν έρχεται στο φως το μυστηριώδες παρελθόν της, ο επικίνδυνος έρωτας ανοίγει τα δικά του χαρτιά…

Οι αναγνώστες θα θυμούνται τους απίστευτους χαρακτήρες της Kleypas για πολύ καιρό μετά την ανάγνωση των βιβλίων της, και είναι σίγουρο ότι θα θέλουν να διαβάσουν οτιδήποτε έχει γράψει!
Romantic Times Review

H Kleypas μας προσφέρει συναρπαστικές, αντισυμβατικές ρομαντικές ιστορίες που θίγουν κοινωνικά θέματα ενώ ταυτόχρονα κλιμακώνουν το πάθος σε νέα επίπεδα.
Publishers Weekly

Καλογραμμένες, συγκινητικές και με αίσθηση του χιούμορ, οι ιστορίες της Kleypas γοητεύουν από την αρχή μέχρι το τέλος.
Library Journal

Η συγγραφέας είναι αναμφισβήτητα η σημαντικότερη του είδους με εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό της, βραβεύσεις και μόνιμη θέση στις λίστες με τα best sellers σε όποια χώρα κι αν κυκλοφορούν τα βιβλία της.

Σχετικά με τη Συγγραφέα Lisa Kleypas
Η Lisa Kleypas γεννήθηκε το 1964 και είναι Αμερικανίδα συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων εποχής αλλά και σύγχρονων. Τα βιβλία της έχουν γίνει best sellers και έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Το 1985 αναδείχθηκε Μις Μασαχουσέτη και το 1986 διαγωνίστηκε για τον τίτλο της Μις Αμερική. Άρχισε να γράφει ρομαντικά μυθιστορήματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών από το Κολέγιο Γουέλσλι, όπου σπούδαζε πολιτικές επιστήμες. Οι γονείς της συμφώνησαν να τη στηρίξουν για λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρώτο της χειρόγραφο. Περίπου δύο μήνες αργότερα, στην ηλικία των 21 ετών, εκδόθηκε σε βιβλίο. Έχει γράψει είκοσι ένα μυθιστορήματα και έχει βραβευθεί με το βραβείο RITA. Κατοικεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τoυς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.