Πώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς

Το να γίνει κανείς μπαμπάς είναι συναρπαστικό. Συχνά όμως μαζί με τη χαρά έρχεται και το άγχος μιας νέας πραγματικότητας για την οποία δεν έχετε προετοιμαστεί.

Επειδή οι μπαμπάδες δεν γεννιούνται, αλλά γίνονται, στο βιβλίο "Πώς να Γίνετε Σπουδαίος Μπαμπάς" των Εκδόσεων Μίνωας, υπάρχουν πολλές συμβουλές που οι μπαμπάδες μπορούν να ενσωματώσουν στην καθημερινότητα της πατρότητας χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουν ούτε ίχνος του ανδρισμού τους!

Ο Ίαν Μπρους εξηγεί με πολύ απλό τρόπο τι σημαίνει να είναι κανείς σπουδαίος μπαμπάς. Τελικά, ο ρόλος του σπουδαίου μπαμπά είναι μια διαδικασία, όχι ένας στόχος. Όσο περισσότερο εφαρμόζετε τις αρχές που θα ανακαλύψετε στο βιβλίο αυτό, τόσο καλύτερος θα γίνεστε.

Αν τα παιδιά σας γίνουν κάποια μέρα γονείς, το πιθανότερο είναι να γίνουν υπέροχοι γονείς όπως εσείς. Με απλή γλώσσα και πολλές συμβουλές, που μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινότητα της πατρότητα.

Οι πληροφορίες, οι στρατηγικές και οι πρακτικές συμβουλές αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση, ενώ εφαρμόζοντας τις αρχές που προτείνονται στην καθημερινότητά σας θα γίνετε καλύτερος μπαμπάς.

- Στήριξη της συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
- Οι δύο πρώτες εβδομάδες του μωρού στο σπίτι
- Ποιοτικός χρόνος με το παιδί
- Πειθαρχία και απάλυνση των συγκρούσεων
- Ενθάρρυνση στη μάθηση και την ψυχαγωγία
- Προβλήματα εφηβείας
Κάντε τη μετάβαση στην πατρότητα λιγότερο αγχώδη και απολαύστε τη ζωή με την οικογένειά σας!

Αποφασίζοντας λοιπόν να γίνετε σπουδαίος μπαμπάς αποφασίζετε συγχρόνως να γίνετε και σπουδαίος άνθρωπος!

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.