Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά

Είτε το σχεδιάζατε καιρό είτε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, είναι σίγουρο ότι τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα: χαρά, ενθουσιασμός, αγωνία, σκέψεις όπως «Πώς θα μπορέσω να δώσω το καλύτερο στο παιδί μου;», «Πώς θα γίνω σπουδαία μαμά;».

Οι πληροφορίες, οι συμβουλές, οι τακτικές και οι στρατηγικές της Τρεϊσι Γκόντριτζ θα σας δώσουν ιδέες για να βοηθήσετε το παιδί σας να κάνει μια καλή αρχή στη ζωή – ενθαρρύνοντας συνήθειες που θα το εφοδιάσουν με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που χρειάζεται για να γίνει ένας ευτυχισμένος και ανεξάρτητος ενήλικας.

Η μητρότητα θα είναι σίγουρα δύσκολη, θα είναι όμως συγχρόνως και τόσο ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική και ικανοποιητική όσο δε φανταζόσασταν ποτέ!

Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο "Πώς να γίνετε σπουδαία μαμά".

Πόσο υπέροχο και παράλληλα συναρπαστικό για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα... 

Όσο περισσότερο εφαρμόζετε τις πληροφορίες, τις στρατηγικές και τις πρακτικές συμβουλές αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις με αυτοπεποίθηση, ώστε με την κατάλληλη ανατροφή το παιδί σας να κάνει μια καλή αρχή στη ζωή και στη συνέχεια να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να γίνει ένας ευτυχισμένος και ανεξάρτητος ενήλικας.

- Εγκυμοσύνη, τοκετός, πρώιμος δεσμός με το μωρό
- Συνήθειες του ύπνου, σωστή διατροφή
- Επιστροφή στην εργασία
- Εκπαίδευση
- Οικογενειακή γαλήνη
- Προβλήματα εφηβείας
- Ενηλικίωση και αποχωρισμός

Το να γίνετε σπουδαία μαμά απαιτεί χρόνο και πείρα, δεν μπορείτε να κάνετε πρόβα, αλλά μπορείτε να είστε προετοιμασμένη!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.