Ο λύκος που έπεσε από το βιβλίο του, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Μια αστεία περιπέτεια ζει "Ο λύκος που έπεσε από το βιβλίο του" όπως την έγραψε ο Βέλγος Τιερί Ρομπερέχτ και την εικονογράφησε ο Γκρεγκουάρ Μαμπίρ.

Μέσα σ' ένα ανάστατο παιδικό δωμάτιο, ένα βιβλίο γλιστρά από το ράφι ...

Ο λύκος της ιστορίας πέφτει από τις σελίδες και βρίσκεται ολομόναχος μέσα στο δωμάτιο...

Ολομόναχος; Όχι!

Ένας γάτος καραδοκεί και ξερογλείφεται, κι ο λύκος πρέπει γρήγορα να βρει έναν τρόπο να γλιτώσει.

Κι αν δοκίμαζε να χωθεί σε κάποιο βιβλίο;

Ένα πολύ διασκεδαστικό παραμύθι, υπέροχο για τα παιδιά γιατί κεντρίζει την φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Το τέλος του βιβλίου είναι η ανατροπή μιας πολύ γνωστής παιδικής ιστορίας όπως εμείς την γνωρίζουμε και μας αφήνει να φανταστούμε άλλη κατάληξη!

Ο λύκος μας μπορεί να είναι τρομακτικός και ατρόμητος στην δική του ιστορία, αλλά έξω από αυτή φαίνεται αδύναμος και λίγο φοβιτσιάρης!

 

Ιδανικό ακόμα και για μεγαλύτερα παιδιά, για να κατανοήσουν πως επειδή άκουσαν μια ιστορία, δεν σημαίνει πως ξέρουν απαραίτητα και όλη την αλήθεια!

Τόσα πολλά μηνύματα σε ένα βιβλίο καλογραμμένο και έξυπνο που είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε και θα διαβάζετε ξανά και ξανά!

Προτείνεται για παιδάκια 3 ετών και άνω και έχει μεταφραστεί σε 23 γλώσσες, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.