Νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας συστήνουν δύο νέες κυκλοφορίες για τα παιδιά μας!

"Φτου και βγαίνω", ένα παιδικό βιβλίο με ένα νέο, δημιουργό, τον συγγραφέα-εικονογράφο Rob Hodgson. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας λύκος και ένα… πλασματάκι! Ο λύκος είναι εξαιρετικά επίμονος: παραμονεύει νυχθημερόν έξω από τη σπηλιά και έχει πολλές ιδέες προκειμένου να πείσει το πλασματάκι να βγει έξω.

Το πλασματάκι ωστόσο παραμένει μέσα στη σπηλιά και έτσι για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, οι αναγνώστες δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από τα ολοστρόγγυλα ματάκια του.

Ώσπου ένας λουκουμάς πασπαλισμένος με πολύχρωμα τρουφάκια είναι το δέλεαρ που βγάζει το πλασματάκι από τη σπηλιά. Και τότε...



Το Φτου και Βγαίνω είναι μια πανέξυπνη και αστεία ιστορία με έντονο το στοιχείο της έκπληξης. Το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών για το μυστηριώδες πλασματάκι θα διατηρηθεί αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εξιστόρησης. Ένα βιβλίο που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες με το σασπένς και τα απρόοπτά του.

Jarvis – «Κυριάκος ο Σαγόνιας»

Μετά τον ξεχασιάρη ελέφαντα Φρεντ, πρωταγωνιστή του βιβλίου «Τώρα το Θυμήθηκα!», ο αντισυμβατικός και ξεκαρδιστικός συγγραφέας και εικονογράφος Jarvis επιστρέφει με ένα εικονογραφημένο βιβλίο και ήρωα έναν κροκόδειλο: τον Κυριάκο τον Σαγόνια.

Απόγονος μιας γενιάς κροκοδείλων που φρόντιζαν πάντοτε να γίνονται ο φόβος και ο τρόμος για τα άλλα ζώα, ο Κυριάκος συνεχίζει τη μακρά οικογενειακή παράδοση και έτσι κάθε πρωί μπαίνει στα μουλωχτά στη ζούγκλα για να μοιράσει τις τρομάρες του φωνάζοντας:
«Είμαι ο τεράστιος, ο Κυριάκος ο τρομακτικός. Τρέμετε τα Καλοακονισμένα μου Δόντια!»

Όταν το έργο του έχει ολοκληρωθεί, ο Κυριάκος αποσύρεται στον βάλτο του και εκεί οι αναγνώστες ανακαλύπτουν πως κρύβει ένα μεγάλο, μα όχι και τόσο τρομακτικό, μυστικό……



Τι θα γίνει όταν ο Κύρος ο Κάστορας αποκαλύψει κατά λάθος το μυστικό του;
Μήπως ο Κυριάκος ανακαλύψει πως υπάρχουν κι άλλες συναρπαστικές προοπτικές πέρα από το να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση;

Προοπτικές που φέρνουν νέες εμπειρίες – αλλά και νέους φίλους;

Το Κυριάκος ο Σαγόνιας είναι μια αστεία ιστορία για τη μαγεία του να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες, για την αξία της φιλίας και της ομαδικότητας.

Τα ολοζώντανα χρώματα που χρησιμοποιεί ο Jarvis σε συνδυασμό με την υφή ξυλομπογιάς που προτιμά στις εικονογραφήσεις του, δημιουργούν το πιο χαρούμενο και ζεστό περιβάλλον για την εξιστόρηση.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.