Ο Μικρός Δράκος Καρύδας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Η σειρά του Μικρού Δράκου Καρύδα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και έχει αγαπηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο πολυβραβευμένος Γερμανός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ίνγκο Ζίγκνερ αφουγκράζεται τον σφυγμό των παιδιών και δημιουργεί συναρπαστικές ιστορίες με κύρια συστατικά το χιούμορ και την περιπέτεια που διαδέχεται η μία την άλλη.

Η εξαιρετική εικονογράφησή του αντανακλά την προσωπικότητα του δημοφιλούς ήρωα και παρουσιάζει με φαντασία και ελαφράδα την κόσμο του.

Μια απίστευτη παρέα που μας παρασύρει στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, ακόμα και στη χαμένη Ατλαντίδα!

Διαβάζοντας τα βιβλία της σειράς, γονείς και παιδιά γελάνε ασταμάτητα και δεν κλείνουν το βιβλίο μέχρι να φτάσουν στην τελευταία σελίδα.

Ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας Ίνγκο Ζίγκνερ, συντροφιά με τον διάσημο μικρό δράκο του, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!

Όλοι, μικροί και μεγάλοι το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017,  στις 11 το πρωί, στο Goethe-Institut Athen (Ομήρου 14-16, Αθήνα), για να γνωρίσετε τον μικρό δράκο Καρύδα, τη Ματίλντα, τον Όσκαρ, τον Γιουβαρλά και την υπόλοιπη παρέα!

Ο Ίνγκο Ζίγκνερ θα ανέβει στη σκηνή, θα σχεδιάσει και θα αφηγηθεί μερικές από τις παράξενες περιπέτειες του μικρού ζωηρού δράκου.
Αν είστε γενναίοι και σας αρέσει η περιπέτεια, βάλτε άνετα ρούχα, γερά παπούτσια και το σακίδιο στην πλάτη  και ελάτε να φτάσουμε από το σχολείο του δράκου Καρύδα στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, ακόμα και στη χαμένη Ατλαντίδα!

Την εκδήλωση διοργανώνουν το GOETHE-INSTITUT ATHEN και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Θα υπάρχει διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 5 ετών - Είσοδος ελεύθερη

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.