Ο χορός της Χαράς από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Τι συµβαίνει στη ζωή ενός κοριτσιού που έχει αποφασίσει να διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας του;

Πόσο εύκολα θα καταφέρει να αποδεχτεί τον εαυτό του σε µια κοινωνία όπου τα κοινωνικά πρότυπα καθορίζουν τη ζωή µας;

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο με την σειρά, Ιστορίες που ζεις δυνατά, μας παρουσιάζουν το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη και με εικόνες της Πετρούλας Κρίγκου, Ο χορός της Χαράς



Για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών, που απευθύνεται σε όσους αποδέχονται τη δική τους διαφορετικότητα αλλά και των άλλων, σε όσους θέλουν να ανήκουν κάπου ή απλά να εκφραστούν, αλλά κυρίως σ’ εκείνους που θέλουν να ζουν δυνατά.

Με λένε Χαρά.

Σιχαίνομαι τα φουστάνια, το μπρόκολο μου βρομάει, τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά είναι σκέτος μπελάς.

Η μαμά λέει: "Φέρσου ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως όλα τα κορίτσια, αγάπη μου!". Ο Ορέστης, ο κολλητός μου, λέει: "Δεν είσαι τόσο όμορφη όσο η Χρύσα!".

Εγώ λέω: "Τα κορίτσια πρέπει να κάνουν ακριβώς ό, τι τα αγόρια...".

Μεγάλο μπέρδεμα δηλαδή...

Τι συμβαίνει στη ζωή ενός κοριτσιού που έχει αποφασίσει να διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας του; Πόσο εύκολα θα καταφέρει να αποδεχτεί τον εαυτό του σε μια κοινωνία όπου τα κοινωνικά πρότυπα καθορίζουν τη ζωή μας;

Πότε θα έρθει η ώρα για τον δικό της μοναδικό χορό; Τον Χορό της Χαράς;

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.