Δείτε τις παιδικές ταινίες που θα προβληθούν το 2018

Οι Παιδικές Ταινίες του 2018!

Οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές για παιδιά και όλη την οικογένεια, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες μέσα στο 2018.    
Christopher Robin (2018)
Ο ενήλικος και οικογενειάρχης πλέον Christopher Robin συναντά τον παιδικό του φίλο Winnie-the-Pooh (Γουίνι, το Αρκουδάκι), ο οποίος τον βοηθά να ανακαλύψει ξανά τις χαρές της ζωής.
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φορστερ
Ηθοποιοί: Χέιλι Άτγουελ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζιμ Κάμινγκς, Μπραντ Γκάρετ

Disenchanted (2018)
Στη συνέχεια της ταινίας Η Μαγεμένη (2007) της Disney, η Giselle αμφισβητεί την ευτυχία της, με επιπτώσεις τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στην πατρίδα της, την παραμυθένια Andalasia.
Σκηνοθεσία: Adam Shankman
Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Πάτρικ Ντέμσεϊ, Τζέημς Μάρσν

Early Man (2018)
Ο Dug, ένας προϊστορικός άνθρωπος των σπηλαίων, ενώνει τη φυλή του για να σώσει το σπίτι τους από έναν ισχυρό εχθρό της Χάλκινης Εποχής, τον Lord Nooth.
Σκηνοθεσία: Νικ Παρκ
Ηθοποιοί: Μέισι Γουίλιαμς, Τομ Χίντλστον, Έντι Ρέντμεϊν, Τίμοθι Σπολ

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 (2018)
"Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται 2"
Λίγους μήνες αφότου ο Newt Scamander βοήθησε να αποκαλυφθεί και να συλληφθεί ο Gellert Grindelwald, ο σκοτεινός μάγος έχει κατορθώσει να αποδράσει και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο παιδικός φίλος του, ο Albus Dumbledore, ο οποίος όμως θα χρειαστεί τη βοήθεια του Newt.
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρέντμεϊν, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Κάθριν Γουότερστον, Νταν Φόγκλερ

Hotel Transylvania 3 (2018)
"Ξενοδοχείο για Τέρατα 3"
Η Mavis εκπλήσσει τον πατέρας της με ένα οικογενειακό ταξίδι πάνω σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Εκεί, ο Dracula ερωτεύεται την καπετάνιο του πλοίου, την Ericka, η οποία είναι απόγονος του διάσημου κυνηγού τεράτων Abraham Van Helsing.
Σκηνοθεσία: Γκέντι Ταρτακόφσκι
Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Σελένα Γκομέζ, Στιβ Μπουσέμι, Κέβιν Τζέιμς, Ντέιβιντ Σπέιντ, Μελ Μπρουκς, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Μόλι Σάνον

How the Grinch Stole Christmas (2018)
Ο γκρινιάρης Grinch επιχειρεί να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για τους χαρούμενους και αισιόδοξους κατοίκους της πόλης Whoville.
Σκηνοθεσία: Πιτ Κάντελαντ, Γιάροου Τσένεϊ
Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κέιτλιν Μάχερ

Incredibles 2 (2018)
"Οι Απίθανοι 2"
Ο Bob Parr (Mr. Incredible) μένει σπίτι για να φροντίσει τον μικρό του γιο Jack-Jack, ενώ η σύζυγός του, η Helen (Elastigirl), αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο.
Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ
Ηθοποιοί: Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάρα Βόουελ

Mary Poppins Returns (2018)
Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, οι ενήλικες πλέον Jane και Michael Banks, μαζί με τα τρία παιδιά του Michael, δέχονται μια επίσκεψη από την πρώην νταντά τους.
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ
Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ, Άντζελα Λάνσμπερι

Peter Rabbit (2018)
Η διαμάχη μεταξύ του επαναστάτη λαγού Peter και του νεοφερμένου αγρότη κ. McGregor βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς προσπαθούν και οι δύο να αποκτήσουν τον έλεγχο του λαχανόκηπου, αλλά και την προσοχή της γειτόνισσας Bea.
Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλακ
Ηθοποιοί: Ντόμναλ Γκλίσον, Τζέιμς Κορντέν, Ρόουζ Μπερν, Μάργκο Ρόμπι, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018)
Mέσω ενός router Wi-Fi, ο Ralph και η καλύτερη του φίλη Vanellope, διεισδύουν στο χώρο δεδομένων του Internet, με σκοπό να βρουν ένα ανταλλακτικό για να διορθώσουν το παιχνίδι Sugar Rush.
Σκηνοθεσία: Φιλ Τζόνστον, Ριτς Μουρ
Ηθοποιοί: Τζον Σ. Ράιλι, Τζέιν Λιντς, Σάρα Σίλβερμαν, Τζακ ΜακΜπράιρ, Τζέιν Λίντς, Ταράτζι Π. Χένσον, Μάντι Μουρ, Κρίστεν Μπελ, Ίντινα Μένζελ, Κέλι Μακντόναλντ, Αουλιί Κραβάλιο

Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes (2018)
Όταν οι πορσελάνινοι νάνοι κήπου Gnomeo (Ζουμπαίος) και Juliet (Ιουλιέτα), επιστρέφουν στην αυλή τους και ανακαλύπτουν πως λείπουν όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά κήπου, στρατολογούν τον διάσημο ντετέκτιβ, Sherlock Gnomes, για να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση.
Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Έμιλι Μπλαντ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάγκι Σμιθ

Storm Boy (2018)
Ο Mike 'Storm Boy' Kingley ζει μια μοναχική ζωή μαζί με τον απομονωμένο πατέρα του σε μια ερημική ακτή. Όταν το αγόρι υιοθετεί μερικούς ορφανούς πελεκάνους, σχηματίζει ένα στενό δεσμό με έναν από αυτούς, τον Mr. Percival, και η ζωή του παίρνει μια νέα και απροσδόκητη στροφή.
Σκηνοθεσία: Σον Σιτ
Ηθοποιοί: Τζέφρεϊ Ρας, Τζάι Κόρτνεϊ, Έρικ Τόμσον

Jungle Book (2018)
Ο ορφανός Mowgli (Μόγλης) μεγαλώνει στη ζούγκλα της Ινδίας από λύκους, μέχρι τη στιγμή που η απειλή του ισχυρού τίγρη Shere Khan (Σιρ Χαν) αναγκάζει την αγέλη να στείλει το παιδί μακριά. Για να τον προστατεύσει, ο μαύρος πάνθηρας Bagheera, ο οποίος είχε βρει τον Mowgli όταν ήταν μωρό, αποφασίζει να οδηγήσει το αγόρι σε ένα κοντινό χωριό ανθρώπων.
Σκηνοθεσία: Άντι Σέρκις
Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Άντι Σέρκις, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

The Nutcracker and the Four Realms (2018)
Η Clara, ένα νεαρό κορίτσι, μεταφέρεται σε έναν μαγικό κόσμο όπου εξελίσσεται μια μάχη ανάμεσα σε στρατιώτες από Τζίντζερμπρεντ και έναν στρατό ποντικών.
Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Μόργκαν Φρίμαν, Μακένζι Φόι, Έλεν Μίρεν A Wrinkle in Time (2018)
Όταν ένα 14χρονο κορίτσι, η Meg Murry, μαθαίνει πως ο αστροφυσικός πατέρας της κρατείται αιχμάλωτος σε έναν μακρινό, σκοτεινό πλανήτη, συνεργάζεται με τον ευφυή αδελφό της Charles Wallace, τον συμμαθητή της Calvin O'Keefe και τρεις αστρικούς ταξιδιώτες για να τον σώσει.
Σκηνοθεσία: Άβα Ντιβερνέ
Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Ρις Γουίδερσπουν, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Ζακ Γαλιφιανάκης

    Πηγή    

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.