Weekend Agenda 20 - 22/10: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 20 - 22/10: oι 5 Weekend Agenda 20 - 22/10: oι 5
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΘΕΑΤΡΟ

"7 χρόνια" στο Θέατρο Αποθήκη

Βασισμένη στην ομώνυμη ισπανική ταινία «7 años» των Jose Cabeza & Cristian Conti η παράσταση αφορά τέσσερις φίλους και συνεργάτες, έναν μεσολαβητή και μια πολύ σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις, θα πρέπει να πάει φυλακή για... 7 χρόνια! Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των τεσσάρων φίλων, η μονη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι κάποιος από τους τέσσερις να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στην λύση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή. Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Προσαρμογή - Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Πρωταγωνιστούν : Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου.

Πού: Θέατρο Αποθήκη, Σαρρή 40, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 & 21:00, Κυριακή: 20:00
Τιμές: 15€

 

ΘΕΑΤΡΟ

Τρωάς του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Άττις - Νέος Χώρος

weekendagenda 20 21 22 oktwvriou 2017

Η «Τρωάς» είναι ένα τρίδυμο, τρεις μονόλογοι σε τρία μέρη. Στο πρώτο, το καθένα από τα τρία πρόσωπα, Πρίαμος, Έκτωρ, Αστυάναξ, μιλά για το πώς βίωσε τον πόλεμο. Στο δεύτερο, το κάθε πρόσωπο μιλά ως ένας από τους άλλους τρεις. Στο τρίτο, μιλά η Τρωάς με τα λόγια και των τριών: μία φωνή που εμπεριέχει και τις τρεις γενιές και που τις υπερβαίνει, οδηγώντας σε μία ολική και τελική σύνοψη.

 Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος, Παίζουν: Δαυίδ Μαλτέζε, Έλλη Ιγγλίζ

Που: Θέατρο Άττις - Νέος Χώρος, Λεωνίδου 12, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 & Κυριακή στις 19.00
Tιμές: 12€ (κανονικό), 10€ (μειωμένο: φοιτητές, άνεργοι ΟΑΕΔ, ΑμΕΑ)

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Wallace Roney στο Half Note

weekendagenda 20 21 22 oktwvriou 2017 3

Ο Wallace Roney είναι ένας τζάζμαν που στη μουσική του ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στον μοντερνισμό και την παράδοση, δίνοντάς μας πάντα έργα που αντλούν από την πλούσια κληρονομιά της jazz, αλλά έχουν ως αντίκρισμα στο παρόν και στο μέλλον της. Μέσα από τις πλούσιες και βαθειές ρίζες αυτής της μουσικής έχει χαράξει τον δικό του δρόμο ως ένας από τους πιο εξέχοντες μουσικούς της σύγχρονης jazz και θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Πότε; Παρασκευή & Σαάββατο: 22.30, Κυριακή & Δευτέρα: 21.30
Που; Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
Τιμές; 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

30ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

weekendagenda 20 21 22 oktwvriou 2017 4

Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, το μακροβιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας, τριανταρίζει φέτος αλλά διατηρεί άσβεστη τη δίψα του για τις καλές ευρωπαϊκές ταινίες. Θα έχετε, λοιπόν, την ευκαιρία, αυτό το Σαββατοκύριακο, να παρακολουθήσετε προβολές ταινιών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ, στον κινηματογράφο «Ααβόρα». 

Διαβάστε εδώ ποιές ταινίες θα προβληθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πότε; Σάββατο & Κυριακή
Που; ΑΑΒΟΡΑ, Ιπποκράτους 180
Τιμές; Γενική είσοδος: 5€, Κάρτα διαρκείας 5 προβολών: 15€

 

ΤΑΙΝΙΑ

Μητέρα

weekendagenda 20 21 22 oktwvriou 2017 5

Εκείνη είναι η νεαρή νοικοκυρά που φροντίζει όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας και του σπιτιού ενώ ο σύζυγός της είναι διάσημος ποιητής που είναι απορροφημένος στη δουλειά του και προσπαθεί να ξαναβρεί τη χαμένη του έμπνευση. Η ζωή τους κυλάει ήρεμα στην απομονωμένη εξοχική κατοικία τους ώσπου «αναγκάζονται» να φιλοξενήσουν έναν ηλικιωμένο άρρωστο θαυμαστή του ποιητή και την εκκεντρική σύζυγό του... 

Με το μανδύα του ψυχολογικού θρίλερ και με αποφασιστικότητα που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα, το νέο φιλμ του Αρονόφσκι είναι μια σπάνια κινηματογραφική εμπειρία. 
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ

Δείτε που παίζεται 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.