Weekend Agenda 29/9-1/10: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 29/9-1/10: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 29/9-1/10: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 29 έως την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Ο Michael Kiwanuka στο Gazi Music Hall

Tο Release Athens παρουσιάζει τον Michael Kiwanuka, τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό της soul - rock μουσικής, στο Gazi Music Hall. O Michael Kiwanuka μαζί με την εκπληκτική μπάντα που τον συνοδεύει, θα ερμηνεύσουν σε τραγούδια από ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία του και, κυρίως, από το δεύτερο album του, “Love & Hate”, το οποίο έφτασε στο νο 1 της Βρετανίας και προκάλεσε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλύτερου δίσκου της χρονιάς. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμές: 30€, 35€

Που: Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι

Πότε: 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20.00

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

Η Τάξη μας του Ταντέους Σλομποντζιάνεκ στο Εθνικό Θέατρο

weekend agenda 29 30 1h oktwvriou 2017 2

Το έργο του πολωνού Ταντέους Σλομποντιάνεκ που συζητήθηκε πολύ, συγκίνησε και προβλημάτισε, επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Ένα σπουδαίο κείμενο της σύγχρονης ευρωπαϊκής δραματουργίας, γραμμένο το 2009, το έργο του πολωνού Ταντέους Σλομποντζιάνεκ, καταγράφει με ψυχραιμία, αλλά και γερές δόσεις συναισθήματος, πώς οι ιστορικές συγκυρίες στιγματίζουν τις ζωές των ανθρώπων, φέρνουν στην επιφάνεια τον «κρυμμένο» μας εαυτό και διαλύουν τους πιο ισχυρούς ανθρώπινους δεσμούς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τιμές: Σάββατο - Κυριακή διακεκριμένη ζώνη 22€ Α΄ Ζώνη 17€ Β΄ Ζώνη (Α’ εξώστης) 15€ Παρασκευή (ενιαία τιμή) 13€ Τετάρτη, Πέμπτη (ενιαία τιμή) 15€

Που: Εθνικό Θέατρο - Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα

Πότε: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.00

  

ΘΕΑΤΡΟ

Mοn Petit Prince του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

weekend agenda 29 30 1h oktwvriou 2017 3

H παράσταση "Ο Μικρός Πρίγκιπας" (Mon Petit Prince) επέστρεψε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου. Μια παράσταση - πτήση στα βαθύτερα υπόγεια του ουρανού και κατ' επέκταση του εαυτού, εκεί που συνήθως ανακαλύπτει κανείς το νόημα της ζωής, εξερευνώντας τα σκοτάδια της ύπαρξης. Μια παράσταση για ενήλικες με ανήλικη ματιά. Σε αυτό το σκηνικό σύμπαν, αναζητώντας την αυτοβιογραφική διάσταση των ηρώων και ενεργοποιώντας μνήμες και βιώματα, θα φωτιστεί μία μεγάλη αλήθεια: Τα πράγματα δεν είναι όπως είναι, αλλά όπως επιλέγουμε να τα βλέπουμε. Οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν πάντα τα μεγάλα νοήματα. Ξεχνούν τον μεγαλείο του να είσαι μικρός. Τα παιδιά είναι αλλιώς. Τα παιδιά είναι μεγάλοι που δεν έχουν ακόμη χαθεί στη μικρότητα. Τα παιδιά ζουν πάντα στο μεγαλείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τιμές; Α’ Ζώνη 25€ Β’ Ζώνη: 20€ Γ’ Ζώνη: 15€, (Φοιτητικό-Ανέργων 12€) Δ’ Ζώνη: 10€, (Φοιτητικό-Ανέργων 8€)

Πότε; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21.00

Που; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

 

ΣΥΝΑΥΛΙA 

Ο Theodore στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

weekend agenda 29 30 1h oktwvriou 2017 4

Ο Theodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Aπό την αρχή της καριέρας του έχει δείξει ένα σπάνιο ταλέντο και την τάση του να εξελίσσεται και να πειραματίζεται διαρκώς. Oι επιρροές του, από τους PinkFloyd και Radiohead σε συνδυασμό́ με τις σπουδές του στο πιάνο και την παραδοσιακή́ ελληνική́ μουσική́, του δίνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Έλληνες σύγχρονους δημιουργούς. Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο εξαιρετικά ταλαντούχος αυτός μουσικός δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Αισχύλεια 2017" - Μουσικοί Κύκλοι.

Πότε; Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20.30

Που; Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Τιμές; Γενική είσοδος: 5€ 

 

ΤΑΙΝΙΑ

Το Αυτό

weekend agenda 29 30 1h oktwvriou 2017 5

Η ταινία που έσπασε το ρεκόρ του πιο εμπορικού θρίλερ στις ΗΠΑ από το αραχνιασμένο νούμερο του «Εξορκιστή» (από το μακρινό 1973) είναι βασισμένη στο πιο δυνατό ίσως μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ. Η ιστορία επτά παιδιών, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία Μέιν στα τέλη των 80ς και έχουν δημιουργήσει την «Λέσχη των Λούζερ», καθώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους. Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι το λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της κωμόπολης για να αρπάξει παιδιά...

Δείτε που παίζεται

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.