H χώρα των πελαργών…ένα παραμύθι της θάλασσας της Ήβης Σοφιανού στο Θέατρο 104

H χώρα των πελαργών…ένα H χώρα των πελαργών…ένα
Η θεατρική εταιρεία "Νεάπολις", παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου 104, από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και κάθε Κυριακή στις 12.00, τη νέα παραγωγή για τους μικρούς της φίλους, "Η χώρα των πελαργών … ένα παραμύθι της θάλασσας" της Ήβης Σοφιανού, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κομπόγιωργα.

Η Ήβη Σοφιανού, από την οικογένεια Σοφιανού, αγαπητή στην Ελλάδα για τις πρωτοποριακές παραστάσεις κουκλοθεάτρου και για τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως η "Φρουτοπία" και "Του Κουτιού τα Παραμύθια", για πρώτη φορά αφήνει το κουκλοθέτρο και γράφει για το παιδικό θέατρο.

"Η χώρα των πελαργών … ένα παραμύθι της θάλασσας", είναι μια μαγική ιστορία με δράση, συγκίνηση και χιούμορ, που θα γοητεύσει τα παιδιά, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει μηνύματα αγάπης για τον συνάνθρωπο αλλά και για το περιβάλλον.

Ένας γλάρος, μια μαϊμού και ένας ναυαγός συναντιούνται σε ένα έρημο νησί. Θα μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, σεβόμενοι την διαφορετικότητα τους, χτίζοντας έτσι μια σπουδαία φιλία και ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να βρουν μια χώρα ειρήνης και ελευθερίας, τη Χώρα των Πελαργών.

Σε ένα ταξίδι γνώσης, εκπλήξεων και ανατροπών θα ανακαλύψουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης. Με εφόδια την υπομονή, την επιμονή, την πίστη και την φαντασία θα αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Θα χτίσουν γερούς δεσμούς αγάπης και θα φτάσουν στο σκοπό τους με δημιουργικότητα και χιούμορ. 

Τα παιδιά θα βρεθούν μπροστά σε μια απέραντη παραμυθένια θάλασσα με μαγικούς ανεξερεύνητους θησαυρούς.

Οι ήρωες μας πάνω σε ένα αυτοσχέδιο καράβι με κατάρτι μπανανιάς θα διασχίσουν τους ωκεανούς με πλούσια, πολύχρωμα κοστούμια και υπέροχες τζαζ μελωδίες.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.