Weekend Agenda 15 - 17 Σεπτεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 15 - 17 Σεπτεμβρίου: oι Weekend Agenda 15 - 17 Σεπτεμβρίου: oι
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΟΠΕΡΑ

La Diva: 40 χρόνια - Γκαλά όπερας με την Dinara Alieva στο Μέγαρο Μουσικής

Στην απόλυτη ερμηνεύτρια όλων των εποχών, στην καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε με απέραντο σεβασμό και αγάπη την τέχνη του μελοδράματος μέσα από το μοναδικό μουσικό και θεατρικό της ταλέντο, στη Μαρία Κάλλας, είναι αφιερωμένο το γκαλά όπερας «La Diva: 40 χρόνια» με την υψίφωνο Dinara Alieva, που διοργανώνεται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατο της μεγάλης ελληνίδας σοπράνο. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα του Γκαλά εδώ.

Τιμές: 12 € (Ζώνη Γ), 22 € (Ζώνη Β) , 32 € (Ζώνη Α), 45 € (Διακεκριμένη Ζώνη) Ειδικές τιμές 7 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 9 € (πολύτεκνοι, 65+)
Που: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πότε: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00

 

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή στο Ηρώδειο

weekend agenda september 15 17 2017

Το Μιούζικαλ του Δημήτρη Μαραμή, "Ερωτόκριτος", μετά την πρεμιέρα του στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, παρουσιάζεται για μια βραδιά στο Ηρώδειο, σε μουσική διεύθυνση και λιμπρέτο του ίδιου του συνθέτη και σκηνοθεσία χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου. 

Ο Ερωτόκριτος του Μαραμή δεν τοποθετείται σε συγκεκριμένο χρόνο και χώρο. Εστιάζει κυρίως στα διαχρονικά στοιχεία της ερωτικής ιστορίας του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, στην «αρρώστια» του πόθου και στις περιπέτειες των δύο νέων μέχρι να φτάσουν στο αίσιο τέλος του γάμου τους, παρά τη χρήση του ιδιαίτερου δεκαπεντασύλλαβου του Κορνάρου, που παραπέμπει στο πρωτότυπο ιστορικό πλαίσιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τιμές: €15, €20, €25, €35, €45, €55 / Φοιτητικό, Παιδικό €12

Που: Hρώδειο

Πότε: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00

 

ΜΠΑΛΕΤΟ

Τα Μπαλέτα Bejart στο Ηρώδειο

weekend agenda september 15 17 2017 2

Οι σημαντικότερες χορογραφίες του κορυφαίου Maurice Béjart θα παρουσιαστούν από τα θρυλικά μπαλέτα της Λωζάνης για δύο βραδιές στο Ηρώδειο. Τα Μπαλέτα Béjart της Λωζάνης γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την δημιουργία τους και τιμούν την επέτειο των 10 χρόνων από την απουσία του κορυφαίου χορογράφου και ένθερμου φιλέλληνα Maurice Béjart (1927-2007) με μια νέα παγκόσμια περιοδεία, κάνοντας τη ζωή να… χορεύει! Οι 50 χορευτές του μπαλέτου θα απογειώσουν τους θεατές σε μια παράσταση - πραγματική γιορτή του χορού που έχει τιτλο “Béjart fête Maurice”. Τα δημοφιλή μπαλέτα ερμηνεύουν τις σημαντικότερες χορογραφίες της καριέρας του Maurice Béjart με αμείωτο πάθος, εκπληκτική δεξιοτεχνία και εκφραστική αρτιότητα, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο αισθητικής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τιμές; Φοιτητικά/Ανέργων: 25€, Άνω Διάζωμα: 35€, Γ Ζώνη: 50€ Β Ζώνη: 65€, A Ζώνη: 85€, Διακεκριμένη Ζώνη: 100€

Πότε; 17 & 18 Σεπτεμβρίου, 21.00

Που; Ηρώδειο

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γιάννης Αγγελάκας & Παύλος Παυλίδης στην Τεχνόπολη

weekend agenda september 15 17 2017 4

Δύο από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης, συμπράττουν για μια βραδιά στην Τεχνόπολη. Στην συναυλία τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην συναυλία τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και άλλα πολλά απο την προσωπική δισκογραφία του καθενός.

Τιμές; Προπώληση: 12€, Ταμείο: 14€

Πότε; Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20.45

Που; Τεχνόπολη 

 

ΤΑΙΝΙΑ

Ένα κάποιο τέλος/ The Sense of an EndingThe Sense of an Ending

weekend agenda september 15 17 2017 3

Ο Τόνι Γουέμπστερ ζει μια απομονωμένα και ήσυχα έως ότου βαθιά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια και τον αναγκάζουν να αναλογιστεί τα λάθη που έκανε ως νέος και να αντιμετωπίσει για πρώτη ίσως φορά στη ζωή του την αλήθεια γύρω από την πρώτη του αγάπη και τις ολέθριες συνέπειες των αποφάσεων που πήρε πριν από πολλά χρόνια...

Εμπνευσμένη διασκευή του βραβευμένου με Booker βιβλίου του Τζούλιαν Μπαρνς με σπουδαίες ερμηνείες και βρετανικό φλέγμα.

Δείτε που παίζεται.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.