Ο Πινόκιο στο Θέατρο Ελπίδας

Ο Πινόκιο στο Θέατρο Ο Πινόκιο στο Θέατρο
Το Θέατρο Ελπίδας παρουσιάζει μια βιωματική διαδραστική παράσταση για παιδιά, τον "Πινόκιο", από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και κάθε Σάββατο στις 17.00.

Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται από την ομάδα βιωματικού διαδραστικού θεάτρου για παιδιά, L&C. 

O Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Δυάρης-Παιχνιδιάρης, το γουρουνάκι, θα χρειαστούν την βοήθεια σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας.

Έλα με την μαμά σου και τον μπαμπά σου στο Θέατρο Σταθμός για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις ιπτάμενα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.