Κι εμείς καλύτερα της ομάδας Ντουθ στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου

Κι εμείς καλύτερα της Κι εμείς καλύτερα της
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής φιλοξενεί έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2018 την ομάδα Ντουθ, με τη μουσικοθεατρική παιδική παράσταση «…κι εμείς καλύτερα!»

Κάπου μακριά, πέρα απ’ τα βουνά, βρίσκεται η καλύτερη πολιτεία του κόσμου. Οι κάτοικοί της ζουν απομονωμένοι και χαρούμενοι κρατούν σχολαστικά τις συνήθειές τους. Ο νεαρός Τζιμ όμως δεν θέλει να κάνει τα ίδια κάθε μέρα. Θέλει να γίνει εξερευνητής και να γνωρίσει νέα πράγματα. Ένας παράξενος ταξιδιώτης θα «αναποδογυρίσει» τις συνήθειες των κατοίκων και όλα θα αλλάξουν όταν η βιβλιοθηκάριος θα του εκμυστηρευτεί ένα μεγάλο μυστικό: σχεδόν 100 χρόνια πριν χάθηκε από τη βιβλιοθήκη ένα σπουδαίο βιβλίο με όλες τις γνώσεις του κόσμου. 

 

kai emeis kalutera entro

 

Το έργο μιλάει για την αναζήτηση του νέου και του διαφορετικού, την καθημερινή εξέλιξη, τη διαφορετικότητα αλλά και την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων που συμπληρώνουν τις γνώσεις μας και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Δείχνει επίσης ότι το βιβλίο μπορεί να γίνει σύντροφος και σύμμαχός στο πιο συναρπαστικό ταξίδι: την ίδια τη ζωή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.