Πες μου τ' όνομά σου: Μια παιδική μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά

Πες μου τ' όνομά σου: Μια Πες μου τ' όνομά σου: Μια
Από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, το Θέατρο Radar φιλοξενεί την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ' όνομά σου», τη νέα δουλειά του Φοίβου Δεληβοριά.
«Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας» λέει ο ίδιος ο Φοίβος.   Λοιπόν, ο Φοίβος, η Νεφέλη Φασούλη μαζί με τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο – cd  με τίτλο «Πες μου τ' όνομά σου», που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος.   foivos delivorias Dimitris Makris 02 2018 Φοίβος Δεληβοριάς, Φωτογραφία: Δημήτρης Μακρής     Σ’ αυτό το βιβλίο ο Φοίβος θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε, όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους. Και στο δίσκο που συνοδεύει το βιβλίο, τραγουδά μέσα από δεκαπέντε τραγούδια, τις στιγμές αυτής της ιστορίας με το γνωστό δικό του τρόπο…   Οι παραστάσεις αυτές υπόσχονται κέφι, συμμετοχή των φίλων του και κυρίως πολύ τραγούδι και πολλά χαμόγελα. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι… αφού στις παραστάσεις αυτές έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και το Ελεφαντάκι, και η τρελοπαρέα του Φοίβου και όλη η αγάπη και το μεράκι που οδήγησαν στα πρώτα αυτά παιδικά τραγούδια του μοναδικού παραμυθά – τραγουδοποιού.   *Για παιδιά από 4 έως και 10 ετών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.