Ρωμαίος και Ιουλιέτα… σαν το σκύλο με τη γάτα του Γιάννη Καλατζόπουλου στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα

Ρωμαίος και Ιουλιέτα… σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα… σαν
Το Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα» παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… σαν το σκύλο με τη γάτα» του Γιάννη Καλατζόπουλου, από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. 

Πρόκειται για μια αισθηματική κωμωδία, βασισμένη στο ομώνυμο… δράμα. Όπου ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος Ρωμαίος, ερωτεύεται την Ιουλιέτα, μια χαριτωμένη γάτα… Αγκύρας.

Ένα διπλό και ενδεχομένως άλυτο πρόβλημα. Οι ήρωες μας - αν και ζώα- αγαπούν, χαίρονται, απογοητεύονται και ξαναπροσπαθούν… σαν άνθρωποι.

Στο αισιόδοξο τέλος της εξαιρετικά διασκεδαστικής παράστασης, οι μικροί και όχι μόνο θεατές θα έχουν πειστεί ότι καμιά διαφορά, εθνική, θρησκευτική, ιδεολογική, χρωματική ή ταξική δεν μπορεί να χωρίσει δυο πλάσματα που αγαπιούνται αληθινά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.