Weekend Agenda 14 - 16/9: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 14 - 16/9: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 14 - 16/9: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΧΟΡΟΣ

 

Sara Baras, η κορυφαία χορεύτρια Flamenco, στο Ηρώδειο

 

Μέσα από τις 14 χορογραφίες της παράστασης “Shadows” το κοινό θα γνωρίσει στο Ηρώδειο την ιέρεια του Flamenco, τη Sara Baras. H παράσταση “Shadows” δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την εικοστή επέτειο της “Sara Baras Flamenco Ballet Company”. Το κεντρικό θέμα είναι η “Farruca”, ένας χορός που συνοδεύει την πολυτάλαντη καλλιτέχνη στην εικοσάχρονη καριέρα της και χάρη σε αυτόν έχει κάνει πολυάριθμες επιτυχίες και έχει, σταδιακά εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα. Η σπουδαιότερη χορεύτρια Flamenco στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Πού: Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Πότε: 14/9, 21.00

Tιμές: Διακεκριμένη Ζώνη: 100€, Α Ζώνη: 85€, Β Ζώνη: 65€, Γ Ζώνη: 45€, Άνω Διάζωμα: 20€ - 25€

         

OΠΕΡΑ

 

 

Γκαλά Ροσσίνι στην Εθνική Λυρική Σκηνή

 

833446

 

Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά τα 150 χρόνια από τον θάνατο του Τζοακίνο Ροσσίνι με ένα μοναδικό Γκαλά, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι διακεκριμένοι μονωδοί Βασιλική Καραγιάννη, Τσέλια Κοστέα, Μαίρη-Έλεν Νέζη, Βασίλης Καβάγιας, Διονύσης Σούρμπης, Πάολο Μπορντόνια θα ερμηνεύσουν γνωστά αποσπάσματα από όπερες του σπουδαίου συνθέτη, όπως, μεταξύ άλλων: Ο Τούρκος στην Ιταλία, Η Σταχτοπούτα, Η κλέφτρα κίσσα, Η κυρά της λίμνης, Η πολιορκία της Κορίνθου, Ο κόμης Ορύ, Γουλιέλμος Τέλλος, Οθέλλος, Ο κουρέας της Σεβίλλης, σε μουσική διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου Ιταλού αρχιμουσικού Σεμπαστιάνο Ρόλλι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Πού: Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πότε: 16/9, 20.00

Tιμές: 20, 30, 40 ευρώ / Φοιτητικό, παιδικό: 12 ευρώ / Περιορισμένης ορατότητας: 10 ευρώ

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Salvatore Adamo και Βασίλης Λέκκας στο Ηρώδειο

 

3f20c295aabe2b6f20643d4c738db96b XL

 

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Ηρώδειο υποδέχεται για μία μοναδική συναυλία τους Salvatore Adamo και Βασίλη Λέκκα. Ο Salvatore Adamo, διεθνούς φήμης ερωτικός τραγουδιστής, Πρέσβης της Unicef και Επίτιμος Πρόεδρος του International Foundation for Greece, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βασίλη Λέκκα, έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές και Πρέσβη Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, για να στηρίξουν την ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Πού: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Πότε: 15/9, 21.00

Tιμές: Άνω Διάζωμα: Μειωμένο: 18€, Κανονικό: 25€, Κάτω Διάζωμα: Γ’ Ζώνη: 45€, Β΄ Ζώνη: 55€, Α’ Ζώνη: 65€, VIP: 80€, Gold VIP: 100€

 

 

 

 

 

Η Katerine Duska και ο Albin Lee Meldau στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

 

7c6e74fb20d69a786c03d0d8afe9c92a XL

 

 

Η Katerine Duska, γνωστή στο ελληνικό κοινό με το τραγούδι της One in a million, που κυκλοφόρησε το 2013, ερμηνεύει, για μία και μοναδική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο Embodiment, διακευές ελληνικών, αλλά και ξένων τραγουδιών, καθώς  και κομμάτια από τη νέα της δουλειά, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Στη σκηνή υποδέχεται τον Σουηδό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Albin Lee Meldau, γνωστός στο ελληνικό ακροατήριο για τα τραγούδια του Let me go και The weight is gone.

 

Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας

Πότε: 14/9, 20.30

Τιμές: 10€ (προπώληση), 12€ (αγορά την ημέρα της συναυλίας), είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών 

 

 

 

 

ΣΙΝΕΜΑ

 

 

Η Τζούλιετ, Γυμνή

 

8f3e38c56318a93eaf289ae84e7f7f69 XL

 

 

Το ομότιτλο best-seller του Νικ Χόρνμπι ευτυχεί στα χέρια του Τζέσι Πέρεζ καθώς υπογράφει μια κομεντί με νόημα.     Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ…

 

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη

Δείτε πού παίζεται

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.