Weekend Agenda 14 - 16 Ιουλίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 14 - 16 Ιουλίου: oι 5 top Weekend Agenda 14 - 16 Ιουλίου: oι 5 top
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Οι Kasabian στο Ejekt Festival 2017

 

Eφτασε η μεγάλη στιγμή της δεύτερης ημέρας του Ejekt Festival 2017 και της πολυαναμενόμενης συναυλία των headliners, Kasabian στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Η καριέρα τους είναι ο ορισμός της επιτυχίας. Έχουν κατακτήσει με τέσσερις(!) διαφορετικούς δίσκους την κορυφή του Βρετανικού albums chart, κερδίζοντας διπλές και τριπλές πλατίνες. Έχουν κερδίσει βραβεία και αμέτρητες υποψηφιότητες (Brit Awards, Mojo, Q, NME). Είναι μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου. Κι όλο αυτό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ειδικά εν’όψει της κυκλοφορίας του 6ου άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται τους προσεχείς μήνες, με τις πληροφορίες μιλούν για επιστροφή στον «μεγαλο» ήχο που τους καθιέρωσε. Ως τότε, we’re on fire! Οι Kasabian ανεβαίνουν λοιπόν ξανά στη σκηνή της Πλατείας Νερού, οπου έχουν γράψει ιστορία, με τους The Jesus and Mary Chain να επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από δύο δεκαετίες, τον Peter Hook με τους The Light να ερμηνεύουν ολόκληρο το “Unknown Pleasures” καθώς και τραγούδια των New Order, με τους εξαιρετικούς Of Montreal και τους Black Hat Bones.

 

Τιμές; Tαμείο: Arena: 45€, VIP: 70€

Πότε; Παρασκευή 14Ιουλίου 2017

Που; Πλατεία Νερού, Φάληρο

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

Βάκχες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 

vakxes top5 weekend

 

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσιάζει την τραγωδία "Βάκχες" του Ευριπίδη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Ο θεός Διόνυσος φτάνει στην πόλη με ανθρώπινη μορφή και ο βασιλιάς Πενθέας παλεύει να οχυρώσει εαυτόν και το άστυ απέναντι στην έλευση μιας θρησκείας που εξισώνει τους πάντες –νυν και πρώην βασιλιάδες, θεούς και δούλους, μάντεις και αγγελιοφόρους, γυναίκες και άνδρες– σε έναν κόσμο συμφιλίωσης του ανθρώπου με τα πιο ζωώδη, αλλά και αγνά του ένστικτα. Πρόκειται για τη μοναδική σωζόμενη τραγωδία όπου ο Διόνυσος συμμετέχει ως πρόσωπο του δράματος, αλλά και ως παντεπόπτης σκηνοθέτης- συγγραφέας.

 

Τιμές; ​Κανονικό: Από 10€ έως 45€ Φοιτητικό: Από 5€ έως 13€ ΑΜΕΑ: 5€ Ανέργων: 5€

Πότε; 14 & 15 Ιουλίου 2017 στις 21.00

Που; Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

Ορκισμένη παρθένα στην Πειραιώς 260

 

orkismenh parthena top5weekend

 

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσιάζει την παράσταση "Ορκισμένη παρθένα" της Ελβίρα Ντόνες, στο Θέατρο Πειραιώς 260. Η ορκισμένη παρθένα Χάνα/Μαρκ, μια ιδιόμορφη βαλκάνια Αντιγόνη, διαμαρτυρόμενη ενάντια στον ανορθολογισμό της εξουσίας αιώνες μετά από εκείνη την κόρη-σύμβολο, αποφασίζει να θάψει όχι το σώμα ενός νεκρού αδελφού, αλλά το δικό της σώμα, στα πέτρινα τοπία της Σκόδρας, στη Βόρεια Αλβανία. Το γυναικείο σώμα διωκόμενο, θαμμένο ζωντανό στον «πέτρινο τάφο» του, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του σύγχρονου μύθου. Η Χάνα δέχεται να αποποιηθεί τη γυναικεία της φύση, να ουδετεροποιηθεί πίσω από το ανδρικό της όνομα Μαρκ, για να εξασφαλίσει το ελάχιστο που οφείλεται σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και στην ελευθερία...

 

Τιμές; Κανονικό: Από 20€ έως 25€ Φοιτητικό: 12€ ΑΜΕΑ: 5€ Ανέργων: 5€

Πότε; 14 Ιουλίου 2017 στις 21.00

Που; Θέατρο Πειραιώς 260 (Η)

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

 
Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση

 

Planitis pithikwn top5 weekend

 

 

Το τρίτο κεφάλαιο του μοντέρνου «Πλανήτη των πιθήκων» δεν είναι απλώς μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια σπουδαία για το είδος της ταινία με το σκηνοθέτη Ματ Ριβς να οδηγεί την κορύφωση της διαμάχης ανθρώπων και πιθήκων σε απρόβλεπτα μονοπάτια…Ο Σίζαρ και οι πίθηκοι του έρχονται αντιμέτωποι με ένα στρατό ανθρώπων που διοικεί ένας αδίστακτος συνταγματάρχης. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί όχι μόνο για τους νεκρούς στρατιώτες τους αλλά κυρίως για το χαμό της γυναίκας και του παιδιού του...

 

 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

 

Goran Bregovic και Wedding and Funeral Band στο Θέατρο Βράχων

 

goran bregovic top5Weekend

 

 

Το Θέατρο Βράχων παρουσιάζει τον Goran Bregovic και τους Wedding and Funeral Band σε μια live βραδιά με πολλά ωραία ακούσματα. Μαζί τους ο Πετρολούκας Χαλκιάς ενω την βραδιά θα ανοίξουν οι Gadjo Dilo. Ο διεθνούς φήμης συνθέτης που μας συγκίνησε με τις εξαιρετικές κινηματογραφικές μελωδίες του και τα διονυσιακά γλέντια του, ο Goran Bregovic, υπόσχεται ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν. Δύο λάτρεις της παράδοσης θα πυροδοτήσουν μουσικές συγκινήσεις αναμειγνύοντας φαινομενικά διαφορετικά ακούσματα. Πάντα μαζί με τους Wedding and Funeral Band θα μας ταξιδέψει στους ήχους των Βαλκανίων και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Πετρολούκα Χαλκιά, έναν από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς.

 

Τιμές; Γενική Είσοδος: 26€ | Φοιτητικό, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, παιδιά: 18€

Πότε; Παρασκευή 14 Ιουλίου, 21.00

Που; Θέατρο Βράχων

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.