Family Weekend 20 - 22/7: 6 ξεχωριστές ιδέες για βόλτες με τα παιδιά

Family Weekend 20 - 22/7: 6 ξεχωριστές Family Weekend 20 - 22/7: 6 ξεχωριστές
Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

«Detective Stories - Ένα παιχνίδι ρόλων και μυστηρίου»

 

cover 2283

 

Πρόκειται για ένα συνεργατικό παιχνίδι ρόλων (RPG) μυστηρίου, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του ντετέκτιβ και προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα ακολουθώντας τα στοιχεία. Παίρνοντας το ρόλο και τις ικανότητες ενός αγαπημένου ήρωα της παγκόσμιας αστυνομικής λογοτεχνίας όπως του Ηρακλή Πουαρώ, του Σέρλοκ Χολμς, της Μις Μαρπλς, του Φίλιπ Μάρλοου, του Γουίλιαμ Μέρντοχ, του Χάρι Χόλε, του Αστυνόμου Μπέκα, του Πέπε Καρβάλιο, και με τη βοήθεια ενός ευρετηρίου διευθύνσεων και στοιχείων από τη σκηνή του εγκλήματος, οι παίχτες καλούνται να αποφασίσουν ποιους μάρτυρες θα ανακρίνουν, ποιους χώρους θα επισκεφθούν και ποια στοιχεία της υπόθεσης είναι σημαντικά για να βρουν τον ένοχο!

 

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή συμπληρώστε την φόρμα εδώ.

Πότε; 20 & 21/7, 18:00 - 20:00
Που; Τεχνόπολη

 

 

 

 

«Η γνώση είναι… θησαυρός!»

 

ncjwbookdrive

 

Προγραμματίζοντας το ρομποτάκι bee-bot, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, μαθαίνουν να σκέφτονται αλγοριθμικά και να δουλεύουν ομαδικά. Με τις ειδικά σχεδιασμένες πίστες εξασκούνται στον προσανατολισμό και αναζητούν τις συντομότερες διαδρομές για να αποφύγουν εμπόδια και να φτάσουν στον προορισμό τους. Αφού γνωρίσουν τον κήπο του ΚΠΙΣΝ μέσα από την πίστα του bee-bot, θα είναι πλέον έτοιμα να βγουν έξω και να αναζητήσουν τον πραγματικό θησαυρό!

Για παιδιά 4-5 ετών.

Έως 20 συμμετοχές με προεγγραφή εδώ.

 

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη

Πότε; 20/7, 19:00 - 20:00
Που; Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

«Τα όνειρα της γιαγιάς Παραμυθούς» της Καλλιόπης Γιαννάκου 

 

FB IMG 1512255080401a

 

Η γιαγιά Παραμυθού, κάνει όνειρα για τα παιδιά όλου του κόσμου. Ονειρεύεται έναν κόσμο, στον οποίο δεν θα υπάρχουν παιδιά που θα πεινάνε, ή παιδιά που δεν θα έχουν ένα χέρι να τα βοηθήσει. Μας καλεί σε ένα παγκόσμιο όνειρο, που θα ονειρευτούν και θα ζωντανέψουν οι γιαγιάδες όλου του κόσμου. Σε αυτό το όνειρο, δεν είναι μόνη, έχει τη βοήθεια της Βασίλισσας των ονείρων, της φημισμένης Ονειροπόλας... τη βοήθεια της ξακουστής Ονειρήνης... τη βοήθεια της Βασίλισσας των αγελάδων της Γαλάτειας... της Βασίλισσας των πουλερικών της Αυγούλας... και της Βασίλισσας των μελισσών, της Μελισσάνθης. Με τη βοήθεια όλων των γιαγιάδων του κόσμου αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Το έργο παίζεται από τρεις γυναίκες ηθοποιούς, οι οποίες υποδύονται 12 ρόλους.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σ. Μακρής
Μουσική - Τραγούδια: Γιάννα Κεραμέρη

 

Τιμές;Είσοδος ελεύθερη

Πότε; 20/7, 21.00
Που; Θέατρο στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς

 

 

 

 

«Ο γάμος του Μορφονιού» από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου

 

karagiozis

 

"Ο γάμος του Μορφονιού" από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (Δ. Κιντής).

 

Τιμές;5€ γενική είσοδος

Πότε; 20/7, 21.00

Που; Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής)

 

 

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

 Ζωγραφική στο νερό στο ΚΠΙΣΝ

 

388028

 

To ebru είναι μια διακοσμητική τεχνική ζωγραφικής, προερχόμενη από την Ανατολή. Στις εισαγωγικές συναντήσεις στην τέχνη του ebru, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν σχέδια στο νερό και θα πειραματιστούν με διάφορα μοτίβα που θα αποτυπώσουν σε χαρτί. Οι συναντήσεις αυτές θα δώσουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εμβαθύνουν στη παραδοσιακή πλευρά του ebru.

 

Τιμές; Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας. Έως 20 συμμετoχές, ανά εργαστήριο με προεγγραφή στο site του ΚΠΙΣΝ. 

Πότε; 21 & 22/7, 18:00 - 21:00

Που; Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

Our Festival 4

 

383881

 

Θέατρο, μουσική, χορός, σινεμά, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Το Our Festival γεννήθηκε το 2015 για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Από τότε έχει παρουσιάσει 52 δράσεις, από 352 καλλιτέχνες, σε 5.500 περίπου θεατές, στο θέατρο της ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

Τιμές; Eίσοδος Ελεύθερη

Πότε; 21 & 22/7, 10.00

Πού; Κέντρο Ενότητας Δήμου Χαλανδρίου

 

 

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.