Print this page

Έρχεται και πάλι το Διεθνές Φεστιβάλ ODYSSIA!

Πρόσκληση σε ένα από τα ομορφότερα πάρτι για όλη την οικογένεια!

Το Φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου, στον Σχίνο Κορινθίας, και συγκεντρώνει τα βλέμματα της διεθνούς φεστιβαλικής σκηνής! 

Και όμως δεν είναι όνειρο.... ή μάλλον το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Σκέψου ένα σκηνικό όπου ο μπαμπάς μαζί με τον πιτσιρίκο του γνωρίζουν τις πολεμικές τέχνες δίπλα στην θάλασσα, η μαμά κάνει γιόγκα και πιλάτες μαζί με το μικρούλι της με θέα την θάλασσα, όλοι μαζί συμμετέχουν στην μέρα των χρωμάτων, πετάνε χρώματα στον αέρα, χορεύουν και πλατσουρίζουν στην παραλία, βλέπουν τον τελικό του Μουντιάλ όπως δεν τον έχουν ματαξαναδεί, ξένοιαστοι, ενώ τα μικρούλια τους θα παίζουν με παιδαγωγούς στο μαγικό χωριό, η αγορά είναι ανοικτή όλη μέρα και το φαγητό σούπερ, και μία από τις κορυφαίες Disco DJs του κόσμου, επιλέγει αγαπημένες μουσικές για να γιορτάσουμε όλοι μαζί με πυροτεχνήματα την λήξη ενός ακόμα διεθνούς φεστιβάλ ODYSSIA!

Κυριακή 15 Ιουλίου στο Cariocas Beach Bar γινόμαστε όλοι παιδιά!

Mόλις 80χλμ από το κέντρο της Αθήνας, φτάνουμε στο γραφικό θαλάσσιο κόλπο του Σχίνου, που βρίσκεται προστατευμένος από τα επιβλητικά Γεράνια όρη, με θέα τις Αλκυονίδες νήσους και ένας μύθος αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά μας..

Η μέρα ξεκινά με την πρώτη βουτιά, ενώ πιλάτες, baby yoga για την μαμά και το παιδί, πολεμικές τέχνες για το μπαμπά και το πιτσιρίκο, ασκήσεις σωματικής και πνευματικής ευεξίας, αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, τα φύλα και τα γούστα, μας καλούν να τις γνωρίσουμε και να μας αναζωογονήσουν.

Καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει, παρέα με το μπάνιο σας θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στον κλιματιζόμενο χώρο του Cariocas σε οργανωμένες συζητήσεις και εργαστήρια από οικολογικές ομάδες, επιστημονικούς και εικαστικούς συνεργάτες διεθνούς εμβέλειας, παρέα με τους οποίους καλούμαστε να ανακαλύψουμε και να συμφιλιωθούμε μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθωότητα και ξενοιασιά με το εσωτερικό μας παιδί.
Η όρεξή μας ανοίγει και μαζί με το παραδοσιακό φαγητό στα ταβερνάκια του κόλπου αναγνωρισμένοι σεφ επιμελούνται ένα υγιές και ξεχωριστό νόστιμο φαγητό για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Η ώρα για τον τελικό ενός ακόμα Μουντιάλ έχει φτάσει!

Θα απολαύσουμε το παιχνίδι με ζωντανή περιγραφή μέσα από τον χώρο του φεστιβάλ και πλούσια δώρα, ενώ η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη μπαλόνια γιρλάντες και χρώματα. Πολλά χρώματα!

Σε συνέχεια μιας πετυχημένης πολύχρονης πορείας Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ έρχεται για πρώτη φορά από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα! Το event θα φιλοξενηθεί ως παράλληλη δράση στα πλαίσια του Balloonation και μικροί και μεγάλοι θα βιώσουμε μία ακόμα μοναδική εμπειρία χαράς και ξενοιασιάς!

Οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ (από 6-12 ετών) θα χαρούν το παιχνίδι στο Μαγικό Χωριό με την φροντίδα της έμπειρης ομάδας των Παιχνιδοσυνταγών (70 θέσεις διαθέσιμες για την συγκεκριμένη δράση – σας προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα θέση για το μικρούλι σας – περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της περιγραφής), ενώ όλα τα παιδιά και όσοι νοιώθουμε παιδιά, θα παίξουμε παιχνίδια στην θάλασσα, σε οριοθετημένη ζώνη και παρουσία πιστοποιημένου ναυαγοσώστη.
Πέφτοντας ο ήλιος ένα από τα κορυφαία παγκόσμια ονόματα της χορευτικής μουσικής, η DJ Colleen Cosmo Murphy έρχεται από την Νέα Υόρκη με τα αγαπημένα της βινύλια στις αποσκευές της, για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί στο μεγαλύτερο Disco Party του καλοκαιριού, όσο το λέει η καρδιά μας μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες!
Η βραδιά θα κλείσει με την συμμετοxή όλων στην τελετή λήξης του φεστιβάλ!
Ένα όμορφο πάρτυ για όλη την οικογένεια σε περιμένει να το ζήσεις στο θρυλικό Cariocas Beach Bar που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια συνεχόμενης προσφοράς στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία!

Εισιτήρια:
Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και των δράσεων, τα εισιτήρια είναι αυστηρά αριθμημένα και περιορισμένα.

70 προνομιακά εισιτήρια με 10 ευρώ για παιδιά 6-12 ετών μαζί με τον συνοδό τους, περιλαμβάνουν δωρεάν 3ωρη απασχόληση στο Μαγικό Χωριό του Balloonation μπορείτε να τα προμηθευτείτε τώρα on line εδώ.

Εισιτήρια θα βρείτε και στο Cariocas στον Σχίνο, στο Papageorge’s επί της πλατείας Δάφνης, καθώς και στα καταστήματα COSΜOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Join us @BALLOONATION Facebook Event για τα πιο φρέσκα νέα από τον ονειρικό κόσμο του Balloonation!
Για περισσότερες πληροφορίες :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & +30 6944 230 594.

Related items