Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 18 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν

Σαββατοκύριακο χωρίς Σαββατοκύριακο χωρίς
Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

1ο Φεστιβάλ Γενικής Γραμματείας Ισότητας στο Θέατρο Βράχων

29 & 30/6: 18.30

 

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το μεγαλύτερο δυνατό κοινό και ειδικά το νεανικό, που είθισται να στηρίζει ένθερμα τα Φεστιβάλ της χώρας μας, για το έργο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), μέσα από ποικίλες δράσεις, εκθέματα και ενημέρωση από τα στελέχη του για το σύνολο του έργου του, πλούσιο ενημερωτικό υλικό, προβολές, εισηγήσεις, θεατρικές και μουσικές παρουσιάσεις, που αντιμάχονται τις έμφυλες ανισότητες, αποστέλλοντας το ηχηρό μήνυμα υπέρ της έμφυλης ισότητας ως ουσιαστική παράμετρο εξυγίανσης των σχέσεων φύλου και συνάμα ως αθέατος αρμός για την κοινωνική μας συνοχή.

 

Σε αυτό το πλαίσιο και ενθαρρύνοντας το έργο των γυναικών δημιουργών και καλλιτεχνών, η 1η ημέρα του Φεστιβάλ αφιερώνεται σε νέες και πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες- τη Μαρίνα Σάττι με τις Fonέs και την Παυλίνα Βουλγαράκη.

 

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά, έρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Δίπλα της ο νέος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς και η Αφεντούλα Ραζέλη. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον παλιό σταθμό του τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου

29/6: 21.30

 

Protopsalti 8

 

Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018 διοργανώνει συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που θα μας υποδεχθεί «Κάτω από τ΄ αστέρια», την Παρασκευή 29 Ιουνίου στον παλιό σταθμό του τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου. Το "Κάτω από τ΄ αστέρια" είναι ένα πρόγραμμα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει η ίδια.

 

 

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Σεμινάρια χορού "Gaga / people"

29, 30/6 & 1/7: 19.00 - 20.00, 20.30 - 21.30

** Με προεγγραφή μέσω του www.snfcc.org

 

379668

 

Τον Ιούνιο το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ φιλοξενεί μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν και θέλουν να εξερευνήσουν τον χορό και την κίνηση, είτε έχουν εμπειρία είτε όχι.

 

Το Gaga προσφέρει ένα πλαίσιο για να γνωρίσουμε και να ενδυναμώσουμε το σώμα, καθώς και για να αποκτήσουμε αντοχή και ευλυγισία, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει τις αισθήσεις και τη φαντασία. Τα μαθήματα Gaga/people είναι ανοιχτά σε όλους άνω των 16 ετών, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στον χορό ή την κίνηση και έχουν ωριαία διάρκεια. Οι διδάσκοντες είναι χορευτές που έχουν συνεργαστεί στενά με τον Ohad Naharin και καθοδηγούν τους συμμετέχοντες μέσω μιας αλληλουχίας οδηγιών που πυροδοτούν τη φαντασία και λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους. Κάθε συμμετέχων, αντί να αντιγράφει μια συγκεκριμένη κίνηση, διερευνά με ενεργητικό τρόπο τις οδηγίες, ανακαλύπτοντας πώς ερμηνεύει ο ίδιος τις πληροφορίες και πώς προσεγγίζει κάθε δεδομένη άσκηση.

 

 

 

 

 

MOYΣΙΚΗ

 

Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλλης στο Δήμο Ζωγράφου

29/6: 21.00

 

hh2YNntj7l0fcRsU5piz

 

 

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλλης έρχονται στο Δήμο Ζωγράφου. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς. Παίζουν οι μουσικοί: Μάνος Νεόφυτος (τύμπανα), Νίκος Τσιμπούκης (ηλεκτρική κιθάρα), Σπύρος Παπαδάτος (πλήκτρα), Βαγγέλης Καραπέτρος (ηλεκτρικό μπάσο), Κώστας Πλατανιάς (ηλεκτρική κιθάρα).

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Music Now 2018: μέρες μουσικής στην πόλη".

 

 

 

 

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής - Δήμος Περιστερίου

29, 30/6 & 1/7: 21.00 

 

 

817009

 

Συμμετέχουν οι Δήμοι: Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, Λαυρεωτικής, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου και Αγ. Παρασκευής.

Πρόγραμμα παραστάσεων Δήμος Περιστερίου - Θέατρο Φοίνικα:

 

• 29/6/18 Πειραματική Σκηνή Δήμου Περιστερίου "Ανδρέας Βαρούχας", Μ. Ρέππας - Θ. Παπαθανασίου, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα".

• 30/6/18 - Πειραματική Σκηνή Δήμου Περιστερίου "Ανδρέας Βαρούχας", Μ. Ρέππας- Θ. Παπαθανασίου, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα".

• 1/7/18 - Ομάδα Θεάτρου "ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ" Δήμου Αγίας Παρασκευής, Μποστ, "Μήδεια".

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Συναυλία Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

29, 30/6: 20.30

 

ekpliktiki sunaulia tis ellinikis sumfwnikis orxistras newn.w l

 

Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) ολοκληρώνει την πρώτη της καλλιτεχνική περίοδο με δύο συναυλίες στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, η συναυλία έχει τίτλο "Χάυντν: ο Πατέρας της Συμφωνίας" με τη συμμετοχή του σολίστ Κώστα Σίσκου (κόρνο). To Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 έχει τίτλο "Γκαλά Μότσαρτ" και με την συμμετοχή των Νέων της Όπερας.

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

«Ίσαλος γραμμή: μια ωδή στη φθίση​» Ομάδα Dεcadēre στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου

29, 30/6: 21.00

 

isalos grami1 Elina Gioynanli

 

Η Άρτεμις Γρύμπλα, με δράση στο θέατρο και τον αυτοσχεδιασμό, και η κινησιολόγος και σκηνοθέτρια κίνησης Άλκηστις Πολυχρόνη σκηνοθετούν μια μελέτη για την ανθρώπινη φθορά, με πρώτη ύλη προσευχές από όλο τον κόσμο και από διαφορετικές θρησκευτικές παραδόσεις. Η "Ίσαλος γραμμή" ξεκινά θραυσματικά, με μικρές ατομικές προσευχές και σχεδόν ασύνδετους ήχους, που κορυφώνονται σε μια παρτιτούρα από μουσικές και τραγούδια. Το ιδιαίτερο πολυφωνικό σχήμα αποτελείται από πέντε ηθοποιούς, έναν μουσικό και τη χορωδία ΚΑΠΗ Νίκαιας - Ρέντη και συνθέτει ένα δρώμενο για τα τετελεσμένα και γι’ αυτά που έπονται.

 

Μουσική σύνθεση: Gary Salomon
Σκηνοθεσία: Άλκηστις Πολυχρόνη, Άρτεμις Γρύμπλα
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

 

Στο πλαίσιο του Αφιερώματος "Άνοιγμα στην Πόλη – Αθήνα" - Πρόγραμμα ATLAS.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2018.

 

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

«Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» του Georges Feydeau στο Αίθριο Θέατρο Δημαρχείου Κηφισιάς

29, 30/6 & 1/7: 21.00

 

kifisia 1 e1504262463393

 

 

Ένας ακόμα "Φεντώ" θα παρουσιαστεί και φέτος το καλοκαίρι, από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. "Δημήτριος Βικέλας" του Δήμου Κηφισιά, σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παρίσι στα τέλη του 19ου αιώνα...απιστίες της αστικής τάξης, δοσμένες με χιούμορ. Παράνομα ζευγάρια σε κακόφημο ξενοδοχείο ...κι εκεί μέσα, συμβαίνουν ευτράπελα γεγονότα...απρόσμενες συναντήσεις και με...φαντάσματα, σε έναν ξέφρενο ρυθμό που προκαλεί άφθονο γέλιο!

 

Μετάφραση: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνοθεσία - Κοστούμια: Κική Αυγουστάτου

Παίζουν οι: Μιχάλης Τσικαλάκης, Κορίνα Μάρκου, Γιώργος Μπακανδρέας, Σπύρος Σερέτης, Αγγελική Ταραζή, Κατερίνα Καλλιανού, Μαίρη Λουκά,  Δημήτρης Τσολιάκος, Αλέξης Τσατσαρέλης, Γιάννης Καλογεράς, Τόνια Αγγελοπούλου, Ελένη Παπαγεωργίου, Ρεβέκκα Τζόρβα, Άννα -Ρέα Καραουλάνη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Κοινοί Θνητοί, Urban Pulse & Νεκροί Από Κούνια live στα Λιπάσματα 2018

29/6: 21.00 | Eργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

 

normal DrapDPGR26

 

Οι Κοινοί Θνητοί είναι ένα συγκρότημα από την Εύβοια. Η μουσική τους δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από ροκ, χιπ χοπ, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Οι Urban Pulse είναι μία hip hop κολεκτίβα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα Νεκροί από Κούνια ξεκίνησε στα τέλη του 2013 και στη συνέχεια το 2014 βγήκε ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Η Φάρσα των Ζώων" ο οποίος ηχογραφήθηκε, σχεδόν εξολοκλήρου, με σπιτικά μέσα.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη θάλασσα".

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

«Οι παλαιστές» του Στρατή Καρρά στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελεύσινας

29, 30/6 & 1/7: 21.15

 

oi palaistes thetrikh parastash ston dhmo eleusinas

 

Στους «Παλαιστές» έργο που γνώρισε επιτυχία στο ελληνικό θέατρο, αλλά και στο εξωτερικό όπου παίχτηκε, ο Στρατής Καρράς χρησιμοποιώντας τη σάτιρα και την ειρωνεία με το θεατρικό υλικό της ηθογραφίας και τη φιλοσοφία του θεάτρου του Παραλόγου, καταγράφει τη σχέση θύματος και θύτη, τη βία σε όλες της τις μορφές, την παντοδυναμία κάθε άλογης εξουσίας που επιβάλλεται και εξουθενώνει την ανθρώπινη ύπαρξη. Στο ζοφερό και κατακερματισμένο κόσμο που ζουν οι ήρωές του η συγκρότηση της προσωπικότητας και η προσπάθεια να δοθεί υπαρξιακό νόημα στη ζωή, στα όνειρα και τις προσδοκίες τους, σε έναν κόσμο που οι αξίες έχουν εκπέσει, καθίσταται μάταιη.

 

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Θεοδώρου, η μουσική του Δημήτρη Μαραμή, η μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Ανδρώνη, το σκηνικό και τα κοστούμια του Δημήτρη Θεοδώρου. Η φωτογράφηση της Βούλας Ανδρώνη από τη Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας.

Παίζουν: Ελένη Πέππα, Σοφία Παναγιωτοπούλου, Βάσω Παπασπύρου, Ηλίας Νάκος, Σταύρος Χανάς, Γιώργος Πεντέλας, Μανώλης Σαριζιώτης.

Από τη θεατρική σκηνή Ελευσίνας.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΒΟΛΗ

 

8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας: «Ηλέκτρα» του Μιχάλη Κακογιάννη 

30/6: 21.30 | Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου

 

370153

 

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (8th Athens Open Air Film Festival), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (Athens & Epidaurus Festival), διοργανώνει μία ξεχωριστή προβολή: Το Σάββατο, 30 Ιουνίου και ώρα 21:30, το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στον κινηματογράφο, προσκαλώντας του θεατές σε μία σπάνια εμπειρία, με την προβολή της "Ηλέκτρας" (Electra, 1962) του Μιχάλη Κακογιάννη.

 

Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Παππά, Γιάννης Φέρτης, Αλέκα Κατσέλη, Μάνος Κατράκης, Νότης Περγιάλης, Τάκης Εμμανουήλ
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Διάρκεια: 110’

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018.

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Δημήτρης Μυστακίδης και Απόστολος Ρίζος στο Δήμο Ζωγράφου

30/6: 21.00

 

dfb29f5c462786136fc4f5eab9b58c74 XL

 

Ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο Απόστολος Ρίζος, συναντιούνται σε μουσικούς δρόμους που έχουν αγαπήσει από όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού. Οι δυο δημιουργοί συμπράττουν επί σκηνής συνθέτοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στις κοινές μουσικές τους καταβολές, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις προσωπικές πτυχές της καλλιτεχνικής τους πορείας. Μαζί τους, ο δεξιοτέχνης του κοντραμπάσου, Θοδωρής Κουέλης.

 

Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Μυστακίδης (λαϊκή κιθάρα, λαούτο), Απόστολος Ρίζος (ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, guitar effects-loops), Θοδωρής Κουέλης (κοντραμπάσο, bass effects).

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Music Now 2018: μέρες μουσικής στην πόλη".

Συνιστάται η προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων, εκ μέρους των θεατών, με στόχο την ενίσχυση του έργου των κοινωνικών δομών του Δήμου Ζωγράφου.

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Λευκή Νύχτα στο Ίλιον

30/6: 19.00

 

7284b3b2d16e2f9985f36cc089f6ba55

 

Με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και πέντε μουσικές σκηνές, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Περσεφόνη, η Αναστασία Νίνου και το Μουσικό Στέκι Ιλίου, καθώς επίσης, τη συμμετοχή των Εθνικοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

 

"MR. GAGA" στο ΚΠΙΣΝ 

1/7: 21.00

 

mrgaga

 

Ο Ohad Naharin, καλλιτεχνικός διευθυντής της Batsheva Dance Company, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους χορογράφους στον κόσμο. Συναντώντας τον σε μια κρίσιμη καμπή της προσωπικής του ζωής, αυτό το πνευματικό και διορατικό ντοκιμαντέρ θα σας παρουσιάσει έναν άνθρωπο με μεγάλη καλλιτεχνική ακεραιότητα και εξαιρετικό όραμα. Στο χρονικό διάστημα των οκτώ ετών που χρειάστηκαν για τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Tomer Heymann αναμιγνύει λήψεις από τις προσωπικές πρόβες με εκτεταμένο αδημοσίευτο αρχειακό υλικό και συναρπαστικές χορογραφίες. Η ιστορία αυτής της καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας που επαναπροσδιόρισε τη γλώσσα του σύγχρονου χορού. Η ταινία θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους.

 

 

 

 

 

 

MOYΣΙΚΗ

 

Συναυλία κινηματογραφικής μουσικής στο Θέατρο Ρεματιάς

1/7: 21.00

 

filarmoniki halandri lemesou1

 

Η Φιλαρμονική των προσκόπων Κύπρου μαζί με τη Φιλαρμονική και το σώμα προσκόπων Χαλανδρίου παρουσιάζουν έργα από την κινηματογραφική μουσική. Συνθέσεις του Ένιο Μορικόνε ερμηνεύει η λυρική τραγουδίστρια Άννα Μορφίδη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018.

 

 

 

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 

"Musical Break in Paros" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

29/6: 12:00 - 21:00 | 30/6: 10:30 - 14:30

 

380235

 

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) παρουσιάζουν την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παπαγεωργίου "Musical Break in Paros" σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Λουΐζας Καραπιδάκη.

 

Στην έκθεση ο Γιώργος Παπαγεωργίου παρουσιάζει τη δουλειά που επιμελήθηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο ατελιέ του στην Πάρο. Οι αφηρημένες συνθέσεις του πάνω σε χαρτί ή καμβά με τη χρήση μικτών υλικών, δημιουργούν πίνακες εξειδικευμένης συνθετικής προσέγγισης με ανάμειξη μολυβιού και χρώματος. Τα χρώματα είναι σχεδόν πάντα ζεστά, με ώχρα, πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο, με βαθύ μπλε, μοβ και διάφανο μαύρο χρώμα. Το έργο του προέρχεται από ένα τόπο συναισθημάτων, με γραμμές που σκληρές στην αρχική εφαρμογή τους, αποδεικνύονται ευαίσθητες στην τελική τους θέση.

 

 

 

 

"Χαρτογραφία" στη Zivasart Gallery

29, 30/6: 09:00 - 21:00

 

382855

 

Πρόκειται για μια διαχρονική ιδέα του εικαστικού Νίκου Ζήβα που στις μέρες μας γίνεται επίκαιρη, εξ αιτίας της επανεμφάνισης στο διεθνές προσκήνιο της Γεωπολιτικής, χωρίς προσχήματα. Η δημιουργία χαρτών, ή αποσπασμάτων χαρτών, ή η κατασκευή γλυπτών υδρογείων σφαιρών συμπίπτει με την επαναχάραξη των συνόρων σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ανατρέποντας παλαιότερα στάτους και συμφωνίες.

 

 

Η πέτρα, το μάρμαρο, το σίδερο, το ξύλο το χαρτί είναι τα υλικά με τα οποία ο Νίκος Ζήβας διαμορφώνει φανταστικά τοπία χαρτών, ανασυνθέτοντας όπως πάντα παλιό υλικό.

 

 

 

 

«Τοπία ενοχής» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

29, 30/6 & 1/7: 14:00 - 19:00

 

359999

 

Η μεγάλης κλίμακας βίντεο-εγκατάσταση Τοπία ενοχής / Guilty Landscapes του ολλανδού Ντρις Φερχούφεν, που θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Μουσείο Σύχρονης Τέχνης, εκθέτει το κοινό στη δυσάρεστη πραγματικότητα των εικόνων αυτών και διερευνά κατά πόσο είναι δυνατή μια προσωπική διασύνδεση μεταξύ αυτών που γίνονται θεατές τέτοιων εικόνων κι εκείνων που γίνονται θέαμα μέσα από αυτές. Τι θα συνέβαινε αν κοιτάζαμε τις ειδήσεις και αυτές αποφάσιζαν να μας κοιτάξουν με τη σειρά τους; Τι θα συνέβαινε αν οι πρωταγωνιστές του βραδινού δελτίου ειδήσεων μάς αντιγύριζαν το βλέμμα;

 

 

 

 

Για περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις μπείτε εδώ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.