Weekend Agenda 8 - 10/6: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 8 - 10/6: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 8 - 10/6: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΘΕΑΤΡΟ

 

Φαρενάιτ 451 στην Πειραιώς 260 - Φεστιβάλ Αθηνών

 

Σ’ ένα μελλοντικό, ολοκληρωτικό καθεστώς όπου τα βιβλία καταστρέφονται, ο πρωταγωνιστής του έργου, διώκτης αρχικά των αντιφρονούντων, μεταστρέφεται όταν έρχεται σ’ επαφή με τον μυστικό κόσμο των βιβλίων. Πώς μπορεί να σπάσει το εφιαλτικό πρόσωπο του ολοκληρωτισμού; Μπορεί η διεκδίκηση της «προσωπικής ανάγνωσης» να προκαλέσει στο σύστημα ρήγματα ελευθερίας;

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Ο σκηνοθέτης Θωμάς Μοσχόπουλος δίνει μερικές απαντήσεις σχετικά με το έργο. Διαβάστε εδώ

 

Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Παίζουν: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Άννα Μάσχα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κίττυ Παϊταζόγλου, Χάρης Τσιτσάκης, Μάνος Γαλανής, Θάνος Λέκκας, Ξένια Καλογεροπούλου

 

Πού: Πειραιώς 260, Χώρος Η, Καλλιθέα

Πότε: 8, 9, 10/6 στις 21.00
Τιμές: 10€ - 20€

 

 

 

 

ΟΠΕΡΑ

 

Raven Revisited του Κωστή Κριτσωτάκη στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων

 

 

 3dd7f177fa567cb42b3689fa30656b17 XL 1

 

 

Μία σύγχρονη, μονόπρακτη όπερα δωματίου «νεορομαντικού» ύφους που αποτελείται από τρία μέρη για 2 τραγουδιστές, έναν αφηγητή, χορωδιακό σύνολο και πιάνο.

 

Η κεντρική ιδέα είναι βασισμένη στο ποίημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε "Το κοράκι", με βασικούς ήρωες τη Λενόρ και τον Ποιητή. Ο Ποιητής, είναι διχασμένος ανάμεσα στον Ένα που καταφεύγει στη λογική και τον Άλλο, που είναι ανίκανος να χειριστεί την απώλεια της αγαπημένης του και σταδιακά χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Διαβάστε τη συνέντευξη της σκηνοθέτιδος Ράϊας Τσακηρίδη εδώ. 

 

Σκηνοθεσία: Ράϊα Τσακηρίδη
Παίζουν: Λιμπρέτο: Νίνα Ράπη / Μαριλένα Χρυσοχοΐδη Γιώργος Παπαδημητρίου, Στρατής Στηλ Πέννυ Δεληγιάννη, Άννυ Φασσέα, Λεονώρα Γαϊτάνου, Νίκος Ζιάζιαρης, Ηλίας Καπάνταης / Πιάνο: Κωστής Κριτσωτάκης / Θοδωρής Ιωσηφίδης

 

Πού: θέατρο της Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής», Κυκλάδων 11, Αθήνα

Πότε: 9, 10/6 στις 21.15
Tιμές: 12€

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

Όσοι περπάτησαν μαζί μου: Ο Θάνος Μικρούτσικος ανοίγει το Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων" 2018

 

 

9e0c4f88c6296ab4fedaa3fcaa2b34bb XL

 

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει με τους φίλους του στον Βύρωνα για να ανοίξει το Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων", λέγοντας τραγούδια που σημάδεψαν και συντροφεύουν τρεις γενιές στις κοινές αγωνίες τους, στους αγώνες τους, αλλά και στις προσωπικές τους στιγμές.

 

Τραγουδούν μαζί του: Χάρις Αλεξίου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαριάννα Πολυχρονίδη. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

 

Πού: Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη

Πότε: 8/6 στις 21.00
Tιμές: 15€ Προπώληση (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10€), 12€ Άνεργοι-φοιτητές-ΑΜΕΑ, 18€ Ταμείο το βράδυ της συναυλίας

 

 

 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας στην Πλατεία Νερού

 

 

54dc2825d1b416f01dd5d4d3026741e8 XL

 

 Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

 

Που: Πλατεία Νερού, Φάληρο

Πότε: 9/6 στις 18.00
Τιμές: 15€

 

 

 

 

ΤΑΙΝΙΑ

 

Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε

 

 

292fc92092c0c7a1f3992514ec57ca77 XL

 

 

 

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους. Η νήσος Νούμπλαρ φιλοξενεί τους εναπομείναντες δεινόσαυροι που τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν (Κρις Πρατ) και η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) ηγούνται της προσπάθειας να διασώσουν τους δεινοσαύρους από την αναπόφευκτη καταστροφή.

 

 

Η συνέχεια της προ τριετίας ταινίας που ξανάφερε στο προσκήνιο τα προϊστορικά πλάσματα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. 

 

 

 

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη

Δείτε που παίζεται

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.