Ένα βήμα τη φορά της Μαρίας Στεφάνου στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης

Ένα βήμα τη φορά της Μαρίας Ένα βήμα τη φορά της Μαρίας
Το Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης φιλοξενεί το μουσικό παραμύθι "Ένα βήμα τη φορά" της Μαρίας Στεφάνου, από 1η έως 4 Ιουλίου 2017 στις 21.15.
Μια πανέμορφη διαδρομή με 80 καλλιτέχνες, 24 αυθεντικά τραγούδια και ζωντανή μουσική έρχεται στην Θεσσαλονίκη. Το μουσικό παραμύθι αφορά το «περπάτημα» ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη του εαυτού της, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα «πρέπει», το «θέλω», το «μου αρέσει», την ευθύνη της.

Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς. Ο «δρόμος» των ανθρώπων έχει μετατραπεί σε αγώνα και το φαβορί της κούρσας, η μικρή μας Ερμιόνη, προσπαθώντας να βγει πρώτη, σκοντάφτει, χάνει την πρωτιά και τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Μένει μόνη. Στο δρόμο της εμφανίζεται ένας περαστικός, απ’ αυτούς που όλοι έχουμε ανάγκη όταν σκοντάφτουμε. Την πιάνει απ’ το χέρι και περπατάει πλάι της, μαθαίνοντας της ό,τι χρειάζεται για να σταθεί πρώτη φορά στα πόδια της.

Γέλιο, συγκίνηση, χαρά, λύτρωση, με πολύ χορό και μελωδίες ψυχής. Το κάθε κομμάτι της διαδρομής έχει να μας δώσει και άλλο δώρο, μέσα από swing, jazz, pop, waltz, latin και rock ’n’ roll ρυθμούς. Τραγούδια γραμμένα για την κάθε ηλικία, το κάθε μάθημα και συναίσθημα που έχει να περπατήσει η Ερμιόνη μας, μέχρι να αφήσει όλες τις αποσκευές και με ελεύθερα χέρια πια, να αγκαλιάσει τον εαυτό της.


Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.