Family Weekend 16 - 18/3: 10 + 2 ξεχωριστές ιδέες για βόλτες με τα παιδιά

Family Weekend 16 - 18/3: 10 + 2 Family Weekend 16 - 18/3: 10 + 2
Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Θαλάσσια σπορ και ασφάλεια: Ενημερωτική εκδήλωση του Safe Water Sports στο ΚΠΙΣΝ

90a815126fa7509a54ca1e09cf5f2c38 XL

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, τo Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και o οργανισμός Safe Water Sports διοργανώνουν την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 19.00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, ενημερωτική εκδήλωση με αφετηρία την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

Πόσα πράγματα γνωρίζουν τα παιδιά και οι νέοι για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόληψη και να μειώσουμε τον αριθμό των ατυχημάτων και των πνιγμών;

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 50,000 Ευρωπαίοι πολίτες τραυματίζονται συμμετέχοντας σε θαλάσσια σπορ και σε δραστηριότητες με σκάφη. Μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Safe Water Sports οι γονείς και τα παιδιά ενημερώνονται για τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, μαθαίνουν να σέβονται και να μην φοβούνται τη θάλασσα, αποκτούν γνώση και σωστή συμπεριφορά στην επαφή τους με το υγρό στοιχείο.

Η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο νερό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Τιμές; δωρεάν

Πότε; Παρασκευή 16/3 στις 19.00
Που; Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Εξερευνώντας τον Εγκέφαλο»: Ενημερωτική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

4fe637b26b790de6358827b961c23147 XL

Η Ακαδημία Νευροεπιστημών διοργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό "Εξερευνώντας τον Εγκέφαλο", σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στα πλαίσια της διεθνούς Eβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο (Brain Awareness Week 2018).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 17 και 18 Μαρτίου 2018 και παρουσιάζει, με τρόπο κατανοητό από όλους, επιστημονικά ευρήματα των τελευταίων ετών για τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου, για την αντίληψη του κόσμου γύρω μας, τη λήψη αποφάσεων, τα συναισθήματα, τη μνήμη και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

- Προβολή της ταινίας Neurodome στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium on the Go, που παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες του εγκεφάλου από πραγματικά ερευνητικά ευρήματα και με απλό, αλλά συναρπαστικό τρόπο καταφέρνει να μυήσει τους θεατές στις βασικές αρχές της Νευροεπιστήμης.

- Ξενάγηση σε έκθεση ενημερωτικού υλικού από διάφορους τομείς των Νευροεπιστημών με παράλληλη δυνατότητα διαδραστικής εξοικείωσης-εκπαίδευσης πάνω σε μοντέλα ανθρώπινου εγκεφάλου, μικροσκόπηση νευρώνων, πειράματα νευροφυσιολογίας και υπολογιστικών νευροεπιστημών.

- Παρουσίαση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά και δημιουργική απασχόληση.

- Διαδραστικές ομιλίες πάνω σε διάφορα θέματα νευροεπιστημών προσαρμοσμένες για το ευρύ κοινό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Τιμές; Δωρεάν / Απαραίτητη η κράτηση εδώ

Πότε; Σάββατο 17/3, 09:00 - 22:00 & Κυριακή 18/3, 09:00 - 20:00

Που; Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Σοπέν in love»: Μουσικοθεατρικό Αναλόγιο για όλη την οικογένεια

Frederic Chopin 25

Νέοι ταλαντούχοι μαθητές πιάνου καθηγητών της EPTA (European Piano Teachers Association) μαζί με την Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Γεωργίας Σάνδη και υπό την μουσική επιμέλεια της Ναταλίας Μιχαηλίδου, συναντούν τον ρομαντισμό του Σοπέν ερμηνεύοντας έργα από το ρεπερτόριό του.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για νεαρούς πιανίστες και νεαρούς μαθητευόμενους μουσικούς, να γνωρίσουν το έργο του μεγάλου συνθέτη, μέσα από την δραματοποιημένη παρουσίαση των σημαντικότερων πτυχών της ζωής και του χαρακτήρα του, που πλαισιώνουν την ερμηνεία μερικών από τα εμβληματικότερα πιανιστικά του έργα.

Συντελεστές: 

Σκηνοθετική επιμέλεια - Παραγωγή: Ελένη Μητσιάκη (Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής)
Ιδέα-Κείμενο-Αφήγηση: Μάγδα Μαυρογιάννη
Μουσική επιμέλεια: Ναταλία Μιχαηλίδου
Συμμετέχουν: μαθητές των καθηγητών της EPTA HELLAS (European Piano Teachers Association)

Τιμές; 8€, 10€, 12€ (ομαδικά εισιτήρια για σχολεία: 7€)

Πότε; Παρασκευή 16/3, Σάββατο 17/3 & Κυριακή 18/3 στις 19.00
Που; Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"

 

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

"The magic circus" στο Θέατρο Coronet

e328bac20b2aa29968ba2c797a5ff40d XL

Μια παράσταση που συνδυάζει τη μαγεία, το απρόσμενο, τον κίνδυνο, την ομορφιά, τον ρυθμό, το χιούμορ, τη δεξιοτεχνία, το μυστήριο και τον απόλυτο συγχρονισμό, όπου το κοινό καλείται να συμμετέχει ενεργά.

Πέντε Έλληνες performer θα μας προσφέρουν ένα θέαμα ιδανικό για όλη την οικογένεια. Ένας Μάγος, ένας Mentalist, ένα ακροβατικό ζευγάρι που «χορεύει» αιωρούμενο σε πανιά, ένας ριψοκίνδυνος Ζογκλέρ που δαμάζει τη φωτιά, ένα Τηλεπαθητικό Ζευγάρι και μια αέρινη Ακροβάτισσα που αψηφά τη βαρύτητα.

Performers: Tristan - Amazing Dio & Elina - Deva - Aggeliki Rerra

Την παράσταση παρουσιάζει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Τιμές; 12€, 8€

Πότε; Παρασκευή 16/3 στις 19.00 και στις 22.00
Που; Θέατρο Coronet, Φρύνης 11, Αθήνα

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

«Άκου το χαρτί… έχει ιστορίες να σου πει!» - 3ο Εργαστήριο

akuxarti istoris 2018

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης «Άκου το χαρτί…έχει ιστορίες να σου πει!», παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Ομάδα Άνασσα, το 3ο εργαστήρι με θέμα το βιβλίο.

Το εργαστήρι, με τίτλο «Ιστορία του χαρτιού», πραγματοποιείται την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ και απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας έξι ετών και άνω.

Στόχος της δράσης είναι μικροί και μεγάλοι να ανακαλύψουν την ομορφιά και τη χρησιμότητα του βιβλίου μέσα από προβολές, ευφάνταστες κατασκευές, ομαδικά θεατρικά παιχνίδια και μουσική.

Τιμές; Δωρεάν / Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210 3739651-2
Που; Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
Πότε; Παρασκευή 16/3 στις 18.00

 

 

ΕΚΘΕΣΗ

«ΙΔΕΑ - Αρχαία Ελληνική Επιστήμη και Τεχνολογία» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

0G2x

Από τη Διόπτρα του Ήρωνα και τον Υδραυλικό Τηλέγραφο, μέχρι τον Παρθενώνα και το Ευπαλίνειο Υδραγωγείο...Όλες οι σημαντικές ανακαλύψεις και τα σπουδαία επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων στα πεδία της Επιστήμης και των Τεχνών σε μία έκθεση που παρουσιάζει για πρώτη φορά την επίδραση και τη συνεισφορά του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου στα θεμέλια της γνώσης και της εξέλιξης του δυτικού πολιτισμού.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις κυριότερες εκφάνσεις των φιλοσοφικών αναζητήσεων, που αποτέλεσαν σταθμούς της ελληνικής σκέψης και γέννησαν μια σειρά τεχνολογικών επιτευγμάτων, τεχνών και επιστημών. Πλούσιο εποπτικό υλικό και κινούμενες εικόνες (3D animation), αφηγήσεις αρχαίων προσώπων, ολογράμματα, ήχοι, μικρογραφίες και φυσικά μοντέλα τεχνολογικών ευρημάτων και ανακατασκευών πετυχαίνουν μια πολυδιάστατη ανασύσταση του αρχαίου κόσμου. Παρουσιάζονται κορυφαία επιτεύγματα στα πεδία της οικοδομικής, της μεταλλουργίας, της κεραμικής, της μηχανολογίας, της αρχιτεκτονικής, των τηλεπικοινωνιών, αλλά και των τεχνών όπως του θεάτρου, της μουσικής κ.ά.

Τιμές; Γενική είσοδος: 6€, Συνδυαστικό εισιτήριο με προβολή στη "ΘΟΛΟ": 10€

Πότε; Παρασκευή 16/3, 09:00 - 20:00, Σάββατο 17/3, 11:00 - 16:00, Κυριακή 18/3, 10:00 - 18:00
Που; Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου 2018

 

bb5963355bb8dc6f9a09f37080f5bf09 XL

Μερικοί από τους καλύτερους κουκλοπαίκτες της Αθήνας θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στον πολιτιστικό πολυχώρο Γαλαξία.

Η ομάδα ΟΥΠΣ, το κουκλοθέατρο ΧΑΡΧΟΥΤ, οι ομάδες Αλαλούθ, Αντάμα και Baruti, αλλά και το θέατρο Σκιών Namaste συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες παραστάσεις, που κινητοποιούν την φαντασία και το συναίσθημα των παιδιών με όχημα τη δυναμική που κρύβουν τα παραμύθια. Οι παραστάσεις είναι βιωματικές και διαδραστικές, προσκαλώντας τα παιδιά να συμμετάσχουν σε ένα μαγικό παιχνίδι που συνδυάζει τη μουσική, με το θέατρο, την παντομίμα, με τον χορό, πάντοτε με χιούμορ, ρυθμό και ανατροπές που κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον τους και ξεδιπλώνουν τον αυθορμητισμό τους.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται εργαστήρια κατασκευής μαριονέτας, στα οποία τα παιδιά εξελίσσουν την σκέψη και τη δημιουργικότητα τους, φτιάχνοντας τις δικές τους κούκλες.

Τιμές; Δωρεάν

Πότε; Σάββατο 17/3 & Κυριακή 18/3, 11.00 - 18.30
Πού; Πολιτιστικός Πολυχώρος Γαλαξίας, Νέα Σμύρνη

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Τα παιδιά παίζουν θέατρο» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

sokoliweb

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σοκόλη, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου και της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, και με αφορμή την καινούργια σειρά βιβλίων των εκδόσεων Σοκόλη "Παιδικό Θέατρο", ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά, στις 17 Μαρτίου, προσκαλώντας τα να λάβουν μέρος σε ένα ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου.

Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στη μεγάλη αίθουσα του Ιδρύματος, θα ντυθούν, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα υποδυθούν σαιξπηρικούς και άλλους ήρωες.

Αναλυτικό πρόγραμμα
«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Μια διασκευή για παιδιά της Χρύσας Σπηλιώτη
Ώρα 12.00-13:00
Η συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη μιλάει στα παιδιά για τον Σαίξπηρ. Στη συνέχεια οι μικροί θεατές καλούνται εναλλάξ από τη νηπιαγωγό-μουσικοπαιδαγωγό Αλίκη Τουρναβίτη να ανέβουν στη σκηνή, να μεταμφιεστούν και να αυτοσχεδιάσουν με τη βοήθεια της Χρύσας Σπηλιώτη ως αφηγήτριας και μιας ομάδας ηθοποιών, και να ζωντανέψουν τα Ξωτικά και τις Νεράιδες του Μαγεμένου Δάσους.

«Το κορίτσι που επιμένει» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, σε μουσική Διονύση Μπάστα
Ώρα 13:00 - 14:00
Ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας και ο συνθέτης Διονύσης Μπάστας θα μιλήσουν στα παιδιά για το έργο και τον μύθο της Ευρυδίκης και του Ορφέα.

Τιμές; Δωρεάν / Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210 3418579.

Πότε; Σάββατο 17/3 στις 12.00
Που; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

«Με φορεσιές ενός παλιού καιρού…» στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

foresies nhmuseum e1520953803942

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, διοργανώνεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο παιδικό εργαστήριο χειροτεχνίας, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Με φορεσιές ενός παλιού καιρού…». Στην έκθεση παρουσιάζονται φιγούρες playmobil ντυμένες με παραδοσιακές ελληνικές ενδυμασίες.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Αρχικά ο ηθοποιός και μουσικός Jerome Kaluta θα διαβάσει το παραμύθι «Τα Ελληνάκια» της Ευγενίας Φακίνου. Στη συνέχεια τα παιδιά θα κατασκευάσουν, με απλά υλικά και με την καθοδήγηση συνεργατών του Μουσείου, μικρές κούκλες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές.

Τιμές; Δωρεάν / Απαραίτητη η προσυνεννόηση στο τηλέφωνο 210-3237315 (εσωτ. 109 & 107) στις κ. Α. Κάνδια και Ρ. Κατσιμάρδου.

Πότε; Σάββατο 17/3 στις 11.00
Που; Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή)

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Εργαστήρι Εκμάθησης της Χαρτοποιητικής Τέχνης στο Μουσείο Ηρακλειδών

xeiropoiito xarti 3

Στο Μουσείο των Ηρακλειδών μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αληθινό χειροποίητο χαρτί ανακυκλώνοντας παλιές, χρησιμοποιημένες σελίδες. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι σηκωμένα μανίκια, πολλή όρεξη, για να βιώσουμε τη μαγεία της δημιουργίας και να ζωγραφίσουμε το δικό μας έργο τέχνης στο δικό μας χαρτί.

Στο πρώτο μέρος, κάνουμε την αίθουσα εργαστήρι χαρτοποιητικής, και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τον πολτό, να τον ρίχνουμε στο καλούπι μέσα στο νερό, να τον στραγγίζουμε, να τον στεγνώνουμε και να τον βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να μετατρέπεται σε χαρτί. Στο δεύτερο μέρος, η αίθουσα μετατρέπεται σε ατελιέ για να ζωγραφίζουμε πάνω στο δικό μας χαρτί μια αυθεντική ζωγραφιά, εμπνευσμένοι από τον πλούτο της κινεζικής τέχνης την οποία στο τέλος παίρνουμε μαζί μας.
Α’ μέρος (45 λεπτά): Ιστορία του Χαρτιού στην Κίνα, κατασκευή Χαρτιού
Β’ μέρος (45 λεπτά): Ζωγραφική στο χειροποίητο χαρτί (Λουλούδι, Ιδεόγραμμα, ή Κινέζικο Τοπίο)

Τιμές; 15€ ** (συμπεριλαμβάνεται το κόστος των υλικών)

Πότε; Σάββατο 17/3, 12:00 - 13:30
Που; Μουσείο Ηρακλειδών

 

 

ΑΘΛΗΣΗ

7ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

runners in athens

Tα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης.

Χιλιάδες δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σχεδιάζουν ήδη τη συμμετοχή τους στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου 2018, γεγονός που αυξάνει τις ευθύνες της διοργάνωσης απέναντι σε κάθε συμμετέχοντα αλλά και στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, Αγώνα Δρόμου 5χλμ, Αγώνα Δρόμου 3χλμ, Αγώνα για Παιδιά και ΑΜΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

Τιμές; 

Ατομικές εγγραφές:
Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 15€ (βασικό πακέτο) - 30€ (ενισχυμένο πακέτο) - 60€ (πλήρες πακέτο)
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 10€ (βασικό πακέτο) - 25€ (ενισχυμένο πακέτο) - 35€ (πλήρες πακέτο)
Αγώνας Δρόμου 3χλμ: 5€ (βασικό πακέτο) - 20€ (ενισχυμένο πακέτο) - 30€ (πλήρες πακέτο)

Ομαδικές εγγραφές:
Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 12€ (βασικό πακέτο) - 27€ (ενισχυμένο πακέτο) - 55€ (Πλήρες Επίπεδο Υπηρεσιών Συμμετοχής)
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8€ (βασικό πακέτο) - 23€ (ενισχυμένο πακέτο) - 30€ (Πλήρες Επίπεδο Υπηρεσιών Συμμετοχής)
Αγώνας Δρόμου 3χλμ: 5€ (βασικό πακέτο) - 20€ (ενισχυμένο πακέτο) - 30€ (Πλήρες Επίπεδο Υπηρεσιών Συμμετοχής)

Πότε; Κυριακή 18/3 στις 09.00
Που; Πλατεία Συντάγματος

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

«Τεχνόπολη μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή»

e59eef607dc86f8180a6e9362797267f XL

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων φοράει το πιο καλό της κοστούμι και μεταμορφώνεται στο πιο ιδιαίτερο σκηνικό παιχνιδιού για όλη την οικογένεια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Μια Κυριακή αφιερωμένη στην… 6η τέχνη, με πρωταγωνιστές –ποιους άλλους;- τα παιδιά! Από τις 11.00 έως τις 14.00, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν δωρεάν δράσεις, θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία και θα ξεδιπλώσουν την εκφραστικότητά τους σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικό εργαστήρι για όλες τις αισθήσεις, εργαστήριο κουκλοθέατρου, διαδραστική ξενάγηση με έναν… ασυνήθιστο ξεναγό, δύο θεατρικές παραστάσεις και πολλές-πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Τιμές; Δωρεάν / Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση: 2130109327

Πότε; Κυριακή 18/3, 11.00 - 14.00
Που; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.