Γιορτάστε με τα παιδιά τις Απόκριες & την Καθαρά Δευτέρα στο Crystal Mountain Hotel

Πως πετάει ο χαρταετός σε 1.100 υψόμετρο; Πώς χορεύεται η latin μουσική στα Κράβαρα; Πως κάνουν πεζοπορία οι μασκαράδες μέσα στο ελατόδασος;

Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε φέτος αν διαλέξετε να κάνετε Απόκριες στο Βουνό! Το Crystal Mountain οργανώνει ένα αποκριάτικο τριήμερο διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους!

Φέτος, η Καθαρά Δευτέρα θα γίνει η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων!

Οι μικροί μας επισκέπτες, παρέα με εξειδικευμένες παιδαγωγούς, θα απολαύσουν ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

Ενώ τους μεγάλους περιμένει ένα αποκριάτικο πάρτι με live μουσική σε ξέφρενους καρναβαλίστικους ρυθμούς!

Το ξενοδοχείο Crystal Mountain, στην Άνω Χώρα, έχει ετοιμάσει ένα 3ήμερο γεμάτο παιχνίδι και δημιουργίες, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή Αποκριά. 

Από 16 έως 19 Φεβρουαρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παιδότοπου του ξενοδοχείου, οι μικροί επισκέπτες θα μάθουν να τυλίγουν το γαϊτανάκι, θα δουν παιδικές ταινίες και θα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση καταρτισμένων παιδαγωγών. Την ίδια στιγμή, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο άνετους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και να απολαύσουν το δικό τους αποκριάτικο ξέφρενο πάρτι.

Η Ορεινή Ναυπακτία, μόλις 265 χιλιόμετρα από την Αθήνα, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ένας τόπος περιτριγυρισμένος από έλατα και καστανιές, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα καθημερινά άγχη και να απολαύσετε μια οικογενειακή εξόρμηση στη φύση.

~ Πρόγραμμα ~

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, 17:30 - 21:00
Με μπόλικη φαντασία, κατασκευή τις αποκριάτικες μας μάσκες.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 18:00 - 21:00
Όλοι οι μικροί μασκαράδες μαζεύονται στον παιδότοπο, και το πάρτι ξεκινά! Θα τυλίξουμε το μαγικό γαϊτανάκι της Αποκριάς και η καλύτερη στολή κερδίζει!

21:00 - 24:00
Αποκριάτικο Πάρτι & Βραδινό Δείπνο

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Η ημέρα ξεκινάει με κυνήγι σοκολάτας! Τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς εξερευνητές μέσα από μία διαδικασία που οξύνει το νου.

Περπάτημα στο μονοπάτι που οδηγεί στον καταρράκτη της Τσούρνας, για να καταλήξουμε μέσα από το ελατόδασος στο λαογραφικό μουσείο του χωριού.

Αποχαιρετούμε την τελευταία μέρα της Ακοκριάς με τις «Χρυσές Σερπαντίνες» του Ευγένιου Τριβιζά, ένα θεματικό παραμύθι που τα ίδια τα παιδιά διαλέγουν το τέλος του.

Το ξενοδοχείο Crystal Mountain έχει ετοιμάσει ειδικά πακέτα διαμονής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Οι τιμές για ένα Classic Room 2 ατόμων ξεκινούν από 215€, για ένα V Room (2 ενήλικες + 1 παιδί) ανέρχονται στα 260€, ενώ αν είστε 2 γονείς και 2 παιδιά θα χρειαστείτε ένα Family Room στα 290€.

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν:
• 2 διανυκτερεύσεις
• Πλούσιο Buffet breakfast
• Αποκριάτικο party με δείπνο kai live μουσική
• Συμμετοχή στις δραστηριότητες
• Χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων (μπάσκετ & pumptrack)
• Late check out (έως τις 5:00μμ)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.