Η Πυξίδα Γνώσης γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας

Με έναν κύκλο συναντήσεων «Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί για …» που αποτελεί μια σειρά αυτοτελών βιωματικών συναντήσεων που έχουν σαν στόχο την καλύτερη δυνατή προσέγγιση βασικών ερωτημάτων/ προβληματισμών που απασχολούν κάθε γονιό.

 

Δίνοντας προτεραιότητα στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, θα στοχεύσουμε σε ουσιαστικές και ρεαλιστικές λύσεις, αποφεύγοντας την καλόβολη θεωρία που συχνά δεν επαρκεί για να βοηθήσει στην «πραγματική ζωή»…

Σας καλούμε να συμμετέχετε, να φέρετε τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο… Όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα μέσα στην οικογένειά μας.

Θεματολογία συναντήσεων:

Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί

Για το διαζύγιο Για τον θάνατο Για τη χρόνια νόσο του αδελφού Για τη χρόνια νόσο του γονιού Για τις αλλαγές στην εφηβεία Για το καινούριο μωρό… και τη ζήλεια Για τον εκφοβισμό Για το σεξ Για τα ναρκωτικά Για την υπερβολική χρήση του υπολογιστή Για τους όρους & τα όρια στις σχέσεις με τους άλλους

Οι συναντήσεις είναι ατομικές ή μπορούν να πραγματοποιηθούν με το ζευγάρι.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις συναντήσεις σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, επιλέγοντας τις θεματικές ενότητες που σας απασχολούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105986262 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.