Περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ. γύρω από συμβολαιογραφεία που διεξάγουν πλειστηριασμούς

Περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ. γύρω Περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ. γύρω

Η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει τα μέτρα της μετά την κατάργηση των φυσικών πλειστηριασμών και τη μεταφορά της έντασης στα συμβολαιογραφεία.

Μετά τις συνεχόμενες επιθέσεις σε συμβολαιογραφεία, η αστυνομία προσανατολίζεται να στήσει ασπίδα προστασίας γύρω από τα εν λόγω γραφεία, με αυξημένες περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η απόφαση ελήφθη και η σχετική διαταγή εκδόθηκε από τον γενικό αστυνομικό διευθυνή Αττικής στις 18 Ιανουαρίου, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο.

Η πρώτη από τις δύο διαταγές προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ΔΙΑΣ σε Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, Γ΄ Σεπτεμβρίου κ.α.

Η δεύτερη διαταγή απευθύνεται σε κατά τόπους τμήματα και υποδιευθύνσεις ασφαλείας ζητώντας τη διάθεση αστυνομικών με πολιτικά για την προστασία των συνολικά 18 συμβολαιογραφείων της Αττικής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.