Μυστήριο με την πτώση άνδρα από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Μυστήριο με την πτώση άνδρα Μυστήριο με την πτώση άνδρα

Ενα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Ενας άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο άνθρωπος που έπεσε από τον 5ο όροφο, δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου. Εμφανίστηκε χθες το βράδυ, διέσχισε την είσοδο του κτιρίου και μπήκε στο εσωτερικό του. Οταν η υπάλληλος τον ρώτησε που πηγαίνει, εκείνος δεν της απάντησε ποτέ και την αγνόησε. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, γιατί δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου, αλλά όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί τον είδαν να πέφτει στο κενό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά τελικά κατέληξε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στην τσάντα που είχε μαζί του εντοπίστηκαν πολλά χρήματα και τιμαλφή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.