ΠΟΕΔΗΝ: Tετράωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής την Πέμπτη

ΠΟΕΔΗΝ: Tετράωρη στάση ΠΟΕΔΗΝ: Tετράωρη στάση

Σε τετράωρη στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και 24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της περιφέρειας, προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη, καθώς όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η κυβέρνηση «θέτει σε αμφισβήτηση το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έγιενε γνωστό πως θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας στις 11:30 το πρωί. Ακόμη, τονίζεται ότι «η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι εφαρμόζει τα μνημόνια ως ευαγγέλιο και η Επιτροπή συγκροτείται ως πρόσχημα για να δικαιολογήσουν την περικοπή, αντικαθιστώντας το με κάποια υποτυπώδη μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Με την περικοπή του εν λόγω επιδόματος, ο μισθός των Νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας είναι κάτω από το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη. Σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου από 1/1/2019 θα καταντήσουμε να λαμβάνουμε μισθό ίσο με τα Προνοιακά Επιδόματα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.