Σάλος με αλβανική σημαία σε γυμνάσιο των Χανίων

Σάλος με αλβανική σημαία σε Σάλος με αλβανική σημαία σε

Θόρυβος ξέσπασε, με ένα περιστατικό που λαμβάνει διαστάσεις, με την παρουσία Αλβανικής σημαίας σε σχολείο των Χανίων και ειδικότερα στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το περιστατικό με την Αλβανική σημαία, καταγράφηκε χθες και όπως είπε στο zarpanews.gr, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά κ. Στέλιος Ζερβάκης, από την Αλβανική Κοινότητα Χανίων έχει υπάρξει αίτημα για την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας σε παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς, τα οποία ζουν στα Χανιά και τα οποία δεν την γνωρίζουν.

Το αίτημα έγινε δεκτό από τις αρμόδιες αρχές και την σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων και χθες Κυριακή, θα ξεκινούσαν τα μαθήματα σε συγκεκριμένη αίθουσα του σχολείου παρουσία εκπροσώπων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλβανικού Προξενείου και των τοπικών αρχών.

alvaniki2.jpg

Για το λόγο αυτό υπάρχει και η Αλβανική με την Ελληνική σημαία έξω από αίθουσα του σχολείου, στην οποία μάλιστα θα πραγματοποιούνταν χθες Κυριακή πρώτη ημέρα τα συγκεκριμένα μαθήματα, που αξίζει να σημειωθεί γίνονται και σε άλλα σχολεία της ενδοχώρας των Χανίων.

Πάντως, όπως τόνισε ο κ. Ζερβάκης, αν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό, με σημαία που έχει κατέβει για διαφορετικό λόγο από τον ιστό θα ερευνηθεί.

Εν τω μεταξύ και με αφορμή την συγκεκριμένη δράση στο σχολείο σήμερα πραγματοποιήθηκε κατάληψη με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το 15μελές να ζητούν πάψουν τα μαθήματα στο σχολείο.

πηγη: zarpanews.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.