Live το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη

Live το συλλαλητήριο για τη Live το συλλαλητήριο για τη

Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων.

Χιλιάδες άνθρωποι από την Θεσσαλονίκη - Εκατοντάδες πούλμαν μετέφεραν διαδηλωτές από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα που διαδηλώνουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έλεγαν ότι ήδη περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο. Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι η κορύφωση της διαμαρτυρίας αναμένεται περίπου στις 14:30 το μεσημέρι εξηγώντας ότι η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Από τα μεγάφωνα, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 200.000! Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων. Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα.

 

Δείτε live εικόνα από το συλλαλητήριο

Εντυπωσιακό είναι ωστόσο το γεγονός ότι ομάδα πολιτών κατέφθασε στον Λευκό Πύργο με αλιευτικό σκάφος.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες οι επιβαίνοντες στο σκάφος χαιρέτισαν τον κόσμο στην προκυμαία που ανταπέδωσε με χειροκροτήματα.

macedonia2.jpg

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.