ΕΜΥ -καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα και αύριο

ΕΜΥ -καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ -καιρός: Έκτακτο δελτίο

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού απο την ΕΜΥ για σήμερα και αύριο.

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής, όπως μας ενημερώνει η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας θα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας.

Περισσότερο αισθητά θα γίνουν τα καιρικά φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία (αλλά ανατολικά της Θεσσαλονίκης), την Κεντρική Στερεά Ελλάδα, τη Μαγνησία και τις Σποράδες μέχρι το βράδυ. Και αργότερα, μέχρι τη νύχτα, δυτικότερα (Στερεά-Πελοπόννησος), στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επίσης τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τέλος, από το βράδυ, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ίσως και στα Δωδεκάνησα.

Σημειωτέον, χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά, και τη νύχτα σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία, με υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα.

Την Δευτέρα, τα μεγαλύτερα προβλήματα αναμένεται να εστιαστούν στη Θράκη (νωρίς το πρωί), στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και Κυκλάδες (ως το μεσημέρι-απόγευμα) και στα Δωδεκάνησα (μέχρι το βράδυ).

Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές -ημιορεινές περιοχές, στη Θεσσαλία (από τα 500 μέτρα), την Κεντρική Στερεά αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα (ακόμη και από τα 300 μέτρα και πάνω).

ΕΜΥ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (21-01-2018) ΜΕ

Α. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ

Β. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ

1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (21-01-2018)

Α. ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

Β. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΜΕΤΡΑ.

2. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (22-01-2018)

Α. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΘΡΑΚΗ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

Β. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ), ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300-400 ΜΕΤΡΑ).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.