Print this page

Βόλος: «Θρίλερ» με τον θάνατο 18χρονης που ανέβασε υψηλό πυρετό, «έσβησε» μέσα σε 4 μέρες

Βόλος: «Θρίλερ» με τον Βόλος: «Θρίλερ» με τον

Το 18χρονο κορίτσι «έσβησε» μέσα σε 4 ημέρες με την τοπική κοινωνία του Βόλου να είναι συγκλονισμένη. 

Μέσα σε 4 μέρες, η άτυχη Γεωργία έχασε τη μάχη, με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε να μην λύνει το μυστήριο.

Η αδικοχαμένη κοπέλα ανέβασε υψηλό πυρετό με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή με τα ακριβή αίτια να παραμένουν απροσδιόριστα.

Το χρονικό της...τραγωδίας

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” με υψηλό πυρετό και σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς ωστόσο οι θεράποντες γιατροί να μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία.

Χθες Δευτέρα 22 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και για τον λόγο αυτό λήφθηκε υλικό, το οποίο θα διοχετευθεί για αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες πιθανολογείται ότι θα ρίξουν φως στην τραγωδία.

Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη.

Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, σήμερα, στη 13.00 συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της 18χρονης θα της πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

#ΒΟΛΟΣ #ΘΡΙΛΕΡ #18χρονη #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΠΥΡΕΤΟΣ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ_ΠΟΡΙΣΜΑ