Ένα τραγούδι για τους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

Ένα τραγούδι για τους Ένα τραγούδι για τους

Με κεντρικό μήνυμα «Η μουσική ενώνει» η δισκογραφική εταιρία «Sonar Music» πήρε την πρωτοβουλία και «ένωσε» 8 μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ώστε να ερμηνεύσουν από κοινού ένα καινούργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, τα έσοδα του οποίου, από τα ψηφιακά downloads, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Διονύσης Σχοινάς, Χρήστος Μενιδιάτης, Ηλίας Βρεττός, Stan, Βασίλης Δήμας και Γιώργος Λιανός.

Σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, το τραγούδι έχει τίτλο «Ήρθανε Χριστούγεννα» και για κάθε ψηφιακό του «κατέβασμα» (i-tunes – spotify), ο δήμος Μάνδρας θα λαμβάνει 0.99 ευρώ.

Η ενέργεια της Sonar Music «Η μουσική ενώνει» θα ολοκληρωθεί με μία μεγάλη συναυλία με όλους αυτούς του καλλιτέχνες προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.