Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα που χάθηκε στην θάλασσα με κανό

Άκαρπες οι έρευνες για τον Άκαρπες οι έρευνες για τον

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό χειριστή κανό που χάθηκε στα Νέα Μουδανιά όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώματος

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός χειριστή κανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) επαγγελματικά αλιευτικά και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από περιπολικό όχημα ΕΛ.ΑΣ. καθώς και από οχήματα της Ομάδας Φίλων Κυνηγιού Ακτής Θερμαϊκού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου αναφέρει το Λιμενικό στην ανακοίνωση του

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.