Ποια είναι η 55χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου στα Εξάρχεια

Ποια είναι η 55χρονη που Ποια είναι η 55χρονη που

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα, που εκτοξέυθηκε από πυροσωλήνα,στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων. Πρόκειται για δικηγόρο η οποία μένει στην περιοχή και η οποία είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ)

Η 55χρονη δικηγόρος είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II. Τον Μάιο του 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και σύμβουλος του πρώην υπουργού δημοσίας Τάξεως Χρήστου Παπουτσή.

Επίσης κατά το παρελθόν είχαν προακαλέσει αίσθηση όταν είχε καταγγείλει δημόσια ότι παρατηρούνται φασιστικές θέσεις κάποιων δοκίμων αξιωματικών, με αφορμή τα περιστατικά στην Αμυγδαλέζα με καταγγελίες μεταναστών.

{https://twitter.com/akrokentrwos/status/931618200055435266}

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, μετά από 6ωρο χειρουργείο.

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ναυτικού τύπου φωτοβολίδα, η φλόγα της οποίας -δεν μπόρεσαν να την σβήσουν οι αστυνομικοί- προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα ενώ μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.