Δύο συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά

Δύο συλλήψεις στον Δύο συλλήψεις στον

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα ένας 54χρονος και μία 52χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς σε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισάγει και μετέφεραν σε όχημα που επέβαιναν, συνολικά 334,15 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 60 πακέτα τσιγάρων και καπνό 2 κιλών και 74 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης-Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης στην κατοχή των δραστών δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 21 και 19 εκατοστά, αντίστοιχα. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα των συλληφθέντων.

Πηγή: ΑΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.