Θεσσαλονίκη: Ληστής απειλούσε να αυτοκτονήσει για να μην συλληφθεί

Θεσσαλονίκη: Ληστής Θεσσαλονίκη: Ληστής

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος με την απειλή όπλου λήστεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου περίπτερο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη

Περίπου στις 3:00, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ένα άτομο τον απείλησε με όπλο και του άρπαξε ποσό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ο δράστης κατά τη διαφυγή του πυροβόλησε στον αέρα, για εκφοβισμό.

Ο δράστης εντοπίστηκε περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Άνω Πόλης, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας τον περικύκλωσαν, ο ληστής απείλησε να αυτοκτονήσει. Τελικά, λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να μην το κάνει και αφού πέταξε το όπλο τον συνέλαβαν.

Πηγή: thestival.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.