Το άγνωστο καταφύγιο του δικτάτορα Παπαδόπουλου στην Πάρνηθα

Το άγνωστο καταφύγιο του Το άγνωστο καταφύγιο του

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στην «καρδιά» του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας είχε χτίσει το κρησφύγετο του ο δικτάτορας Παπαδόπουλος

Χτίστηκε στην εποχή της παντοδυναμίας του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου από το 1967 έως το 1973 μέσα στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας με σκοπό να γίνει το ορεινό του εξοχικό.

Στο ισόγειο της βίλας υπήρχαν οι χώροι υποδοχής, το γραφείο, η κουζίνα και οι βοηθητικοί χώροι, ενώ στον πάνω όροφο βρίσκονταν έξι υπνοδωμάτια.

Οι Up Drones βρέθηκε στην Πάρνηθα και μας δείχνει το κρησφύγετο του δικτάτορα που όπως διακρίνεται από τις εικόνες είχε ακόμα ελικοδρόμιο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.