Συνέλαβαν τυχαία ληστή πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. στο Αγρίνιο

Συνέλαβαν τυχαία ληστή Συνέλαβαν τυχαία ληστή

Στη Ρόδο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές εδώ και εννέα μήνες έναν 37χρονο Έλληνα, μετά την εξιχνίαση της απόπειρας ληστείας που είχε διαπράξει σε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π.. Όμως, εκείνος είχε προλάβει να διαφύγει από το νησί.

Ο δράστης είχε αποπειραθεί στις 24 Φεβρουαρίου να ληστέψει έναν υπάλληλο του καταστήματος, αλλά εκείνος είχε αντισταθεί σθεναρά και τον είχε αναγκάσει να τραπεί σε φυγή. Βάσει των στοιχείων που είχαν συλλέξει τότε οι αστυνομικοί, δυο ημέρες αργότερα ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ρόδου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο αναζητούμενος 37χρονος εντοπίστηκε τυχαία στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε την άμεση μεταγωγή του στη Ρόδο για να απολογηθεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.