Επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο - Τραυματισμός γυναίκας από φωτοβολίδα

Επεισόδια μετά την πορεία Επεισόδια μετά την πορεία

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα μπροστά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και δεν είχαν σχέση με την πορεία, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που ακολουθούσε τους διαδηλωτές, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Λίγα λεπτά αργότερα στην συμβολή των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους υπήρξε νέα ένταση μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων που αποχωρούσε από την πορεία με τα ΜΑΤ . Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και διέλυσαν τους νεαρούς.

BZCBZB.jpg

Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων, όπου βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα.

Τραυματισμός γυναίκας από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, πριν από λίγο, από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται στα Εξάρχεια.

VASVAVAVAD.jpg

Συμφωνά με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα στυλό. 

Στον Ευαγγελισμό διακομίστηκε πριν από λίγο με ασθενοφόρο η γυναίκα που τραυματίστηκε με φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές. Πρόκειται για δικηγόρο η οποία συνομιλούσε με φωτορεπόρτερς στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη.

Η γυναίκα δέχθηκε φωτοβολίδα στο γόνατο η οποία εκτοξεύτηκε με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.