Δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες γιατρούς για τους πλημμυροπαθείς

Δωρεάν επισκέψεις σε Δωρεάν επισκέψεις σε

Δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου και της κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, οι οποίες βρίσκονται πλησιέστερα στις πληγείσες περιοχές, προσφέρει o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία και με κύριο γνώμονα την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική και Νοτιοδυτική Αττική.

Συγκεκριμένα, οι πληγέντες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς των δύο κλινικών για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από τον Δήμο.

Οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιατρικού Περιστερίου και του Ιατρικού Π. Φαλήρου θα καλύπτουν τις εξής ειδικότητες:

• Παθολόγος

• Καρδιολόγος

• Ορθοπαιδικός

• Γενικός χειρουργός

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι για την κλινική του Ιατρικού Περιστερίου μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 5799029 και για την κλινική του Ιατρικού Π. Φαλήρου στο τηλέφωνο 210 9892120, από τις 09.00 έως τις 15.00, εκτός Σαββατοκύριακου, δηλώνοντας το έγγραφο με το οποίο θα προσέλθουν για τις εξετάσεις.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.